10 grunde til din leder SKAL sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse

1. DU tjener flere penge hjem til virksomheden end det, som uddannelsen koster

Som en del af din uddannelse skal du lave et praktisk projekt, der skal indbringe minimum 100.000 kroner til virksomheden for Green Belts – og 250.000 kroner for Black Belts. LSV Group har gennem tiden uddannet kursister, der har sørget for, at en virksomhed har tjent op til 16 millioner kroner efter en procesoptimering. Den gennemsnitlige indtjening ligger på 1.108.168 kroner per kursist for vores Green Belt-uddannelser.

2. DIN uddannelse skaber mere tilfredse kunder

I LEAN Six Sigma arbejder du for at optimere processer til gavn for kunden. Under uddannelsen får du viden om kundens behov samt konkrete værktøjer, der måler kundetilfredsheden. Du bliver alt i alt bedre rustet til at forstå dine kunder og skabe de bedste betingelser for at gøre dem mere tilfredse. Hos LSV Group har vi tidligere set eksempler på, at virksomheder har fået minimeret deres fejl og klager med op til 50 procent, efter de har implementeret LEAN Six Sigma i deres organisation.

3. DU er med til at sikre virksomhedens konkurrenceevne

Det er ingen hemmelighed, at vi lever i en globaliseret tid med voldsom konkurrence og dermed pres på den enkelte virksomhed. Med LEAN Six Sigma er du med til at skabe en kultur, der forstår kundens behov, og hvor denne er på vej hen. At forstå og være på forkant med kundens behov er alfa omega, hvis man vil følge med i den globale konkurrence.

4. DIN virksomhed får øget vækst på bundlinjen

Når du arbejder med sine processer struktureret, som er det LEAN Six Sigma kan, vil der automatisk komme mere vækst på bundlinjen. Det har vi set et utal af gange, når vores studerende bliver certificerede Yellow-, Green- eller Black Belt og kommer tilbage på deres arbejdsplads med nye færdigheder og et mere kundefokuseret mindset.

5. DU gør virksomheden i stand til at skabe stabile leverancer

Mange virksomheder måler på gennemsnittet af deres leverancer. Men i LEAN Six Sigma lærer du at lave de præcise målinger, som er til gavn for den enkelte kunde. I stedet for at måle virksomhedens gennemsnitspræstation lærer du nemlig at måle variationen. Det vil sige det udsving i fx leverancer, som kunden kan opleve ved et køb. I LEAN Six Sigma arbejder du løbende på at forbedre hver enkel kundeoplevelse.

6. DU skærper virksomhedens image

Ved at skabe mere kundefokus og bedre leverancer, så er du også med til at øge virksomhedens kundetilfredshed og dermed forbedre virksomhedens image. I LSV Group har vi oplevet, hvordan tidligere studerende efter endt uddannelse har indført forbedringer, der har medført offentlig anerkendelse samt priser for god kundeservice.

7. DU bidrager til at skabe et bedre arbejdsmiljø

Når du arbejder struktureret med procesoptimering via LEAN Six Sigma, så sørger du samtidig for at skabe en mere simpel og effektiv organisation. Det vil i længden betyde mindre kontrol og brandslukning, og at den enkelte medarbejder vil få frigivet mere tid til at fokusere på og forbedre sit arbejdsområde og projekter. Det vil i sidste ende betyde et sundere samt mere fokuseret og balanceret arbejdsmiljø.

8. DIN uddannelse giver dig varige værktøjer og et mindset til at sikre en mere effektiv organisation

Med vores LEAN Six Sigma-uddannelser lægger vi vægt på, at vores studerende ikke kun lærer værktøjerne, men også får det mindset, der skal til, for at fastholde og implementere forretningsfilosofierne uden for klasselokalet. Vi har indlagt et praktisk projekt og efterfølgende support og coaching som en del af uddannelsen netop for, at du kan vedligeholde værktøjerne og LEAN Six Sigma-mindsettet.

9. Med DINE evner kan virksomheden gå fra at være reaktiv til proaktiv

Når du forstår processer og optimering, kan du begynde at slukke de forskellige ”ildebrande” i din virksomhed, som har skabt kaos, utilfredshed blandt kunderne og stressede kollegaer. Du lærer at tænke strategisk og langsigtet, så din organisation går fra at have en reaktiv ”brandslukningskultur” til en mere proaktiv arbejdskultur, hvor du kan bidrage til at fastholde eller øge indtjeningen trods markedsudsving og stigende forventninger fra kunderne.

10. DU påvirker organisationen til at blive mere produktiv

Ved at lære og tilegne sig LEAN Six Sigma får du et optimeringsmindset, der bliver gavnligt for virksomhedens produktivitet. Du vil uden tvivl påvirke dine kollegaer med din nye viden og færdigheder, og dit praktiske projekt vil bidrage til, at du rent faktisk skaber solide optimeringsresultater. Alt i alt vil du vise dine kollegaer, at du når i mål med en række resultater, der vil gøre gavn på mange niveauer (gladere kollegaer, mere tilfredse kunder og øget bundlinje), at du vil inspirere dine kollegaer til at tænke i optimering. I sidste ende vil det skabe en højere produktivitet for virksomheden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.