AAA-Kreditvurdering

LSV Group A/S er for første gang blevet kreditvurderet af det nordiske kreditvurderingsselskab, Soliditet, og det er med stolthed, at vi nu kan annoncere, at vi er blevet AAA-vurderet – den højeste rating indenfor Soliditet.

Således er LSV Group A/S nu i en klasse, hvor kun ca. 10.000 danske virksomheder befinder sig. Kigger vi på brancheområdet business og andre management konsulentvirksomheder, findes der kun 246 virksomheder i den kategori, der er AAA-vurderet.

Soliditet skriver på deres hjemmeside om AAA-vurderingen:

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Dette betyder, at LSV Group er en levedygtig virksomhed, der vil kunne levere langt ud i fremtiden. Kunder kan dermed trygt handle med os, da vi har et stærkt økonomisk fundament. Når kunder indgår en aftale med LSV Group, er vores AAA-vurdering et udtryk for, at et samarbejde med LSV Group har et langt og sikkert perspektiv.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.