Alle virksomheder har brug for bedre likviditet NU. Det kan vi hjælpe med.

Se eller læs mere om hvordan Preben Sørensens virksomhed fik 16 mio på bundlinjen.

https://youtu.be/lHRn2zUF4pg

”Jeg hedder Preben Sørensen, og jeg kommer fra Salling Group. For 10 år siden tog jeg en Green Belt uddannelse fra LSV Group, hvor jeg er i dag. Det gjorde jeg for at lære mere om processer, og at optimere processer, at kunne anvende mine analytiske evner og yderligere forbedre mine kompetencer inden for projektledelse.

Uddannelsen har udfordret mig både fagligt og praktisk. I de faglige seancer på kursusdagene herinde, der har vi virkelig fået indsigt og forståelse for processerne på en helt ny måde. Vi blev præsenteret for en metode, og en masse værktøjer som var direkte overførbare til de projekter og udfordringer, man har i sin virksomhed. Det er virkelig der, hvor brikkerne falder på plads. Hvor man får anvendt værktøjerne, får kørt metoden og finder ud af hvad virker. Hvis man har haft en udfordring i sit projekt, hvis man er stødt på noget bøvl med værktøjerne, har brug for inspiration til hvordan man kommer videre, og knækker en hård nød. Så har man hele tiden kunne ringe eller kontakte LSV Group for at få støtte fra sin egen personlige rådgiver.

På kursusdagene har vi samtidigt også haft stor værdi i at møde de andre virksomheder. Hvem andre arbejder med LEAN Six Sigma? Hvordan oplever de deres udfordringer i hverdagen, og hvordan kan de løse dem ved hjælp af de her værktøjer, vi lærer om.

Vores eget projekt i Salling Group handlede om madspild i Netto. Det er meget oppe i tiden nu, men det var det også for 10 år siden, fordi madspild handler ikke kun om bæredygtighed, det handler også om kroner på bundlinjen. Og ved at køre et Best Practice projekt lykkedes det os rent faktisk, at reducere madspildet for 16 mio kroner direkte på bundlinjen. De her 16 mio kroner, det var altså dokumenterede savings. Det var altså penge, der var til at tage at føle på. Og det at kunne dokumentere det med data, havde så stor effekt, at der rent faktisk efterfølgende er kørt endnu flere hold Green Belts fra Salling Group. Samtidigt bliver alle vores trainees i Salling Group introduceret for LEAN Six Sigma, og får undervisning inden for det. Og det gør Salling Group kun fordi, de kan se en direkte effekt på bundlinjen af LEAN Six Sigma.

Jeg selv oplever at have fået en stor værktøjskasse, som jeg kan bruge til at optimere processer. Til at lave projektledelse og bruge data til at analysere. De her værktøjer gør det nemmere at rent faktisk påvise, at der er en sammenhæng. Det giver stærk gennemslagskraft på den måde og det bliver lettere at kommunikere.

I forløbet anvender LSV Group zebraen som eksempel. Det er eksemplet på forskellen på at kikke på gennemsnit og at kikke på variation. I gennemsnit så er zebraen grå, men i virkeligheden er den jo både sort og hvid. Det svarer lidt til, at du ligger i køkkenet med hovedet i fryseren og fødderne i ovnen, og gennemsnitligt har du det jo rigtigt godt.

Så hvis du går og overvejer at tage et Green Belt eller et Black Belt eller en anden uddannelse hos LSV Group, så kan jeg kun anbefale det og sige: Just do it!

Har du interesse for processer og analyse, og ønsker større gennemslagskraft og rent faktisk vil kunne påvise, hvad er rigtigt og hvad er forkert så folk lytter: Jamen så er det her, du skal starte.

LSV Group er yderst kompetente indenfor LEAN Six Sigma, og formår at kommunikere og formidle selv komplekse matematiske værktøjer indenfor statistik på en let forståelig måde, så man kan praktisk anvende det.

Det sjoveste for mig på uddannelsen var, at blive udfordret på min egen tro på, hvordan verden hænger sammen, og hvordan processer fungerer. Det er virkelig givtigt rent faktisk at kunne måle og vise med data, hvordan det i virkeligheden hænger sammen. At tage denne her uddannelse, det er ikke et Quick Fix. Det er kun starten på en rejse, og det er en rejse for hele virksomheden. Det stiller også krav tilbage i organisationen. Det handler om at få ændret fokus fra silotænkning over til processledelse, så man har styr på sine forretningsprocesser og måler på de rigtige ting.

Man skal have kunden i centrum og processen i fokus!”


En Green Belt hos LSV Group kan potentielt blive den bedste lederuddannelse, du kan få!

Green Belt uddannelsen koster 55.000 kr. For at blive certificeret skal du lave et projekt, der minimum giver 100.000 på bundlinjen.

I gennemsnit giver projekterne 1.1 million på bundlinjen.

Behøver vi at sige mere?

Se Preben Sørensens historie her https://youtu.be/lHRn2zUF4pg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.