Bliv IASSC Certificeret Green Belt – Særtilbud i Lock Down perioden

Vi fylder spildtiden med noget værdifuldt – eller som det hedder LEAN-sprog: Vi fjerner MUDA og indsætter værdiskabende aktiviteter. Derfor har vi hos LSV Group besluttet at sammensætte en Covid-19 IASSC GB uddannelsesmulighed, der ikke tidligere har eksisteret. – og det til en ekstraordinær god pris. Det er vores hjælpepakke til de danske virksomheder!

Hos LSV Group forstår vi om nogen udfordringerne under Covid-19 krisen. Også vi er sendt hjem, undervisning og konsulentarbejde er desværre hverken muligt eller i fokus for de fleste virksomheder lige nu.

Men hvis du læser dette, har du også forstået at netop undervisning er en mulighed for at berige en hjemmekarantæne, eller for at udfylde den spildtid de fleste har i deres dagligdag i denne periode. Vi fylder spildtiden med noget værdifuldt – eller som det hedder LEAN-sprog: Vi fjerner MUDA og indsætter værdiskabende aktiviteter.

Derfor har vi hos LSV Group besluttet at sammensætte en Covid-19 IASSC GB uddannelsesmulighed, der ikke tidligere har eksisteret.
– og det til en ekstraordinær god pris. Det er vores hjælpepakke til de danske virksomheder!

I dit eget tempo og i denne periode med Covid-19, kan du gennemføre et IASSC Green Belt eKursus. Du kan tage de enkelte moduler flere gange, og efter hvert model skal du tage en testeksamen. Når du har gennemført alle modulerne, gennemføres den endelige eKursus Green Belt eksamen. Så bliver du eKursus Green Belt (med eKursus diplom).

IASSC Green Belt

For at imødekomme efterspørgslen tilbyder vil mere end det! Dit ønske er måske at få den fulde og internationale IASSC Green Belt uddannelse fra LSV Group. Dette har tidligere krævet 10 dages klasserumsundervisning, samt at du skal arbejde med et Green Belt projekt. Det er et forløb der varer ca. 12 måneder. Vi har nu ”blended” de 2 muligheder, og tilbyder derfor en speciel IASSC Blended Green Belt certificering, for dem som gerne vil have den fulde IASSC Green Belt uddannelse klar når Covis-19 situationen er under kontrol.

Du kan nu tage en speciel 5 dages overbygning på eKurset, hvorefter der er mulighed for at få fuld IASSC-certificering.

De 5 dages klasserumsundervisning forløber på følgende måde.
2 moduler af 2 dage, 1 modul af 1 dag

Modul 1 (2 dage)
3 timers Define
11 timers Measure

Modul 2 (2 dage)
14 timers Analyse/Improve

Modul 3 (1 dag)
3 timers Control
4 timers praktisk øvelse

Datoerne fastsættes når vi er på den anden side af dette Covid-19 ”lock down”.

Når alle modulerne er gennemført, vil kursisten modtage et deltagerbevis på klasseundervisningen, og har kan derefter deltage i PeopleCert IASSC teoretiske eksamen efter aflevering af deres projekt, der som minimum skal være i Improve fasen. Det endelig projektet skal afleveres inden for en 12 måneder periode fra uddannelsens afslutning, og skal forsvares og godkendes af censor som endeligt certificerings projekt.

Investering

Normalprisen for at få en IASSC Certificeret Green Belt uddannelse er kr. 55.000,- ekskl. moms
Overbygning uden eKursus koster kr. 27.500,- ekskl. moms

eKurset koster normalt kr. 7.500,- ekskl. moms. Særlig Covid-19 lock down rabat er 50%
Dermed er prisen lige nu kun kr. 3.750,- ekskl. moms.

Hvis du køber både eKursus og overbygningen på en gang er prisen kr. 29.500 ekskl. moms.

Du sparer dermed kr. 25.500 ekskl. moms i alt på din IASSC Certificerede Green Belt uddannelse.

Prisen inkluderer

Når denne uddannelse er gennemført, får du adgang til Black Belt uddannelsen, og dermed muligheden for at blive IASSC certificeret Black Belt. Se mere om Black Belt uddannelsen her Green Belt til Black Belt

Kontakt os på uddannelse@lsvgroup.com for at komme i gang!

På godt på dig selv og de andre

Bedste hilsner fra
LSV Group A/S

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.