LSV Group

AAA-Kreditvurdering

LSV Group A/S er for første gang blevet kreditvurderet af det nordiske kreditvurderingsselskab, Soliditet, og det er med stolthed, at vi nu kan annoncere, at vi er blevet AAA-vurderet – den højeste rating indenfor Soliditet.

Således er LSV Group A/S nu i en klasse, hvor kun ca. 10.000 danske virksomheder befinder sig. Kigger vi på brancheområdet business og andre management konsulentvirksomheder, findes der kun 246 virksomheder i den kategori, der er AAA-vurderet.

Soliditet skriver på deres hjemmeside om AAA-vurderingen:

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Dette betyder, at LSV Group er en levedygtig virksomhed, der vil kunne levere langt ud i fremtiden. Kunder kan dermed trygt handle med os, da vi har et stærkt økonomisk fundament. Når kunder indgår en aftale med LSV Group, er vores AAA-vurdering et udtryk for, at et samarbejde med LSV Group har et langt og sikkert perspektiv.

Kategori: Nyhed

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.