LSV Group

Få personlig gennemslagskraft - og kom i mål med dine planer

LSV Groups erfaringer viser, at mange projektledere har udfordringer med at præsentere deres projekter, projektresultater, workshops, tavlemøder osv. 

Det gælder eksempelvis de projektledere, som tager en uddannelse i LSV Group. 

Derfor anbefaler vi altid, at man som projektleder eller nøgleperson arbejder aktivt med sin kommunikation. Hvad enten det er procesoptimering eller måske forandringsledelse, der er på tale. 

Men nu kan du blive rustet til at præsentere med power. LSV Group tilbyder nemlig et foredrag eller en-til-en-undervisning om personlig gennemslagskraft, der giver dig mulighed for at arbejde med dit personlige udtryk. 

Du får tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. 

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed.

Læs mere HER.

Kategori: NyhedVærktøjer

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.