LSV Group

Gratis workshop: Sådan får du din vilje

Vil du gerne i mål med dine planer for 2018? Og vil du gerne være en god kollega, chef eller samarbejdspartner samtidig?

Nu kan du helt unikt få inspiration og værktøjer til, hvordan du kan få dine ønsker igennem i workshoppen: Sådan får du din vilje. 

På workshoppen lærer du med værktøjet DiSC® at forstå både dig selv og dine kollegaer.

DiSC er et analyseværktøj, der bruges til at vurdere adfærd. Bogstaverne D-i-S-C står for de personligheds- og adfærdstræk, som tilsammen udgør hele vores hele personlighed. Vi har altså mere eller mindre af hvert adfærdstræk i os.

På workshoppen får du en række værktøjer til at identificere de forskellige persontyper D-i-S og C samtidig med, at du lærer at kommunikere med dem og forstå deres behov. Du får derved inspiration til, hvordan du bliver en god samarbejdspartner, og hvordan du kan undgå konflikter og misforståelser. 

Om underviseren

Karin Krogh er instruktør på workshoppen. Hos LSV Group underviser hun, holder foredrag, planlægger og rådgiver. Hun tager udgangspunkt i kommunikationen og deltagerne og i, hvordan de får mest muligt med sig hjem fra arrangementet.

Karin Krogh er certificeret i Everything DiSC® og arbejder med at skabe forståelse og rummelighed for sine kunder, der i sidste ende giver resultater på bundlinjen. Karin har mere end 25 års erfaring med god kommunikation, møder og konferencer.

Tilmelding

Workshoppen foregår den 24. april fra 9-11.30 i World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup.

Arrangementet er GRATIS, men man skal ansøge om deltagelse. Tilmelding/ ansøgning foregår via: k.krogh@lsvgroup.com 

Kategori: NyhedVærktøjer

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.