LSV Group

Julegaven fra LSV Group: Kom med på årets sidste introkursus

Foto: Kion Schmeltzer, COO og underviser i LSV Group

Inden så længe nærmer vi os den mørke tid, hvor lysene tændes.. Og ja, så er det juletid endnu engang. 

I LSV Group har vi selvfølgelig også en julegave til dig!

Onsdag d. 23. november afholder vi årets sidste GRATIS introkursus. 

Kurset er for dig, der ønsker at få et indblik i LEAN Six Sigma-universet. Det henvender sig til de personer, der vil finde ud af, om LEAN Six Sigma kunne være interessant og brugbart for netop deres virksomhed.

Vores introkursus giver dig en forståelse af, hvad LEAN og Six Sigma er samt de basale værktøjer inden for ledelsesfilosofierne. Så vil du blive introduceret til kulturen bag en ægte LEAN Six Sigma-organisation.

Vi kommer med praktiske eksempler, der vil lette forståelsen og vise dig, hvordan filosofien kan bruges i lige netop din virksomhed.

Vi kan godt garantere, at det bliver en både sjov og lærerig dag, hvor der bliver mulighed for at få nye input, inspiration og møde nye, spændende mennesker. 

Tid: Kurset foregår fra klokken 9-16, og tilmelding er en nødvendighed - og skal ske via uddannelse@lsvgroup.com. I må maksimalt komme to personer per virksomhed. 

Sted: World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup. 

Kategori: Nyhed

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.