LSV Group

Løs konflikter og spændinger på arbejdspladsen med DiSC

De fleste af os kender måske det at have en særlig udfordring med en kollega. 

Nogle gange taler vi bare et vidt forskelligt sprog på arbejdspladsen, og det kan være svært at forstå en kollegas måde at tænke på - lige så vel som kollegaen kan have svært ved at forstå din måde at tænke på.

Det kan medføre frustration og dårlig kommunikation. Og dårlig kommunikation medfører ofte ringe produktivitet, og ringe produktivitet medfører en dårligere bundlinje. 

Men der er heldigvis håb forude. Med DiSC® adfærdsprofilanalyse får du og din arbejdsplads nemlig et værktøj til at håndtere konflikter og spændinger, så kommunikation og samarbejde kan flyde frit. Adfærdsprofilanalyserne giver nemlig adgang til et system og et sprog, der er fælles for alle. 

DiSC er et evidensbaseret system, som inddeler dig og dine kollegaer i nogle typer. Bogstaverne D-i-S-C er de personlighedstræk, adfærdstræk eller energifaktorer, som man inddeles i.

D’et står for dominanssøgende adfærd. Og D-personer er typisk direkte, resultatorienterede og viljestærke. I’et står for influerende adfærd. I’erne er udadvendte, entusiastiske og livlige. S’et står for stabilitetssøgende, og personer med S-træk er typisk rolige, tilpassende og taktfulde. C’et står for kompetencesøgende. C-personer er analytiske, systematiske og nøjagtige.

Det er vigtigt at sige, at vi som mennesker er meget sammensatte - og ofte rummer vi alle lidt af hvert adfærdstræk. Men ikke desto mindre hjælper systemet til at sikre forståelse og samarbejde mellem mennesker. 

Man lærer nemlig at forstå sine egne og sine kollegaers behov samt hvilke opgaver, man kan lide og ikke kan lide. På den måde bliver det nemmere for dig selv og dine kollegaer at kunne navigere efter hinandens behov og tage hensyn. Ikke mindst bliver det nemmere at nå individuelle mål samt større og strategiske beslutninger, der er taget i virksomheden. 

LÆS MERE OM DiSC HER.

Kategori: NyhedVærktøjer

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.