LSV Group

LSV Group får ny regionschef

I det sidste stykke tid har der været fuld gang i LEAN Six Sigma-undervisningen. Derfor har LSV Group udnævnt en ny regionschef til primært at varetage undervisning på Fyn og i Jylland.

 

Tillykke til Svend Kristiansen

 

Det bliver den 49-årige LSV-konsulent og LEAN Six Sigma-underviser Svend Kristiansen, som bliver ny regionschef. Han kommer dermed til at have hovedansvaret for LSV Groups undervisning uden for Sjælland.

- LSV Group har rigtig travlt for tiden, og det er jo dejligt! Men vi vil ikke svigte vores kunder, og vi har brug for, at nogen varetager vores interesser uden for hovedstadsområdet og Sjælland. Derfor har vi valgt at omstrukturere, og vi kunne ikke forestille os nogen bedre til at varetage opgaven som regionschef end Svend Kristiansen, lyder det fra CEO Katrine Rohde. 

Den 49-årige Svend Kristiansen har i mange år både undervist og arbejdet med LEAN Six Sigma-værktøjerne i praksis. Samtidig har han erfaring med både danske og udenlandske kunder. 

- Svend har gennem flere år altid taget et selvstændigt ansvar, vist høj moral og etik og har høj leverancesikkerhed. Vi har altid fået fantastisk feedback fra vores kunder, når Svend har været ude og arbejde. Vi har store forventninger til Svends nye virke og glæder os til at se, hvor det kan bære os hen sammen, siger Katrine Rohde. 

LSV Group er nu i gang med en overdragelsesproces, hvor Svend Kristiansen skal stå for blandt andet introkurser samt bælte-uddannelser på Fyn og Jylland. 

Svend er certificeret Black Belt fra LSV Group og IASSC.

Kontakt LSV Group:

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Konsulent & Rådgivning

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.

Gå til konsulentydelser ›

Online kursus i LEAN Six Sigma

Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.

Gå til online kursus ›

Klasseundervisning

Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.

Gå til klasseundervisning ›

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.