LSV Group

LSV Group har unik adgang til SigmaXL Workbook

Nu behøver du ikke længere få sved på panden over SigmaXL. 

Hvis du er medlem af LSV Groups studieportal, har du unik adgang til SigmaXL Workbook 8.0. Og det betyder, at du kan slå op og finde ud af, hvordan du hands on laver fx Sample t-tests, målesystemanalyser (MSA), control charts og meget mere. 

- Vi har fået rettigheder til at have SigmaXL Workbook 8.0 på vores studieportal, og vi er selvfølgelig utrolig glade for at kunne give vores studerende og kunder mulighed for at få hjælp til SigmaXL døgnet rundt, lyder det fra LSV Groups direktør Katrine Rohde.

Faktisk har SigmaXL workbook 8.0 alt, hvad du skal bruge for at kunne arbejde på både Yellow-, Green- og Black Belt-niveau. 

- SigmaXL Workbook 8.0 har helt specifikke vejledninger til, hvordan du laver alle typer af undersøgelser inden for LEAN Six Sigma samt screendumps, der visuelt guider dig igennem SigmaXL. Det er en komplet brugsvejledning til at blive ekspert i SigmaXL, siger Katrine Rohde. 

Du kan læse workbook'en på LSV Groups GRATIS studieportal under fanen 'resources'.  

Kategori: LEAN Six SigmaNyhedVærktøjer

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.