LSV Group

Svend er blevet ISO 9000-certificeret. Se hvorfor det er vigtigt for dig.

Hos LSV Group holder vi os løbende opdateret for at yde dig den bedste hjælp. Derfor har vores regionschef, Svend Kristiansen, videreuddannet sig, og opnået den nyeste certificering inden for ISO 9000. Han er endda blevet auditor.

Svend Kristiansen har opnået den nyeste certificering inden for ISO 9000.

Med udgangspunkt i kravene fra den nyeste ISO 9001.2015 kan vi nu hjælpe dig med at få opstartet et naturlig flow mellem det traditionelle kvalitetsstyringsarbejde og Lean Six Sigma-verden, hvor vi arbejder med forbedringer på verdensklasse niveau.

Svend har nu CQI / IRCA certifikat på at være Lead Auditor i QMS ISO 9001:2015. Og ved certificering i både ISO og Lean Six Sigma vil vi kunne udnytte dine gode processer, som allerede fungerer, og inkorporere nye, som løfter dig i den konstant stigende konkurrence.

En stor del af den nye standard baserer sig på risikovurdering, og da vi i forvejen er absolut førende med forskellige koncepter inden for Design & Process Risk Management, vil et link mellem disse være af stor fordel for dig som kunde.

Lead Auditor-uddannelsen, hvor Svend netop har tilegnet sig "certificate of Achievement", er udstedt af Bureau Veritas, som står for "sandhedens kontor". Hos LSV bruger vi data til at underbygge sandheden, så synergien er klar.

Skal vi kigge ind hos dig og give et bud på hvor jeres virksomhed er og hvilket niveau I skal gå efter?

Kontakt Svend på telefon +45 88 77 60 06 eller e-mail s.kristiansen@lsvgroup.com.

Kontakt LSV Group:

Telefon: +45 88 77 60 06
E-mail: info@lsvgroup.com

Konsulent & Rådgivning

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.

Gå til konsulentydelser ›

Online kursus i LEAN Six Sigma

Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.

Gå til online kursus ›

Klasseundervisning

Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.

Gå til klasseundervisning ›

Sådan overbeviser du din leder:

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Vil du gerne på kursus i LEAN Six Sigma, og har brug for at overtale din leder? Vi har lavet en lille e-bog med 10 gode grunde til at din leder skal sende dig på LEAN Six Sigma-uddannelse.

10 gode grunde til LEAN Six Sigma

Download e-bog: 10 grunde til LEAN Six Sigma

Med denne e-bog i hånden kan du overbevise din leder om, at du skal på kursus i LEAN Six Sigma. Den er kort, let-læselig og to-the-point.

"

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med værktøjer, tips og interessante artikler om LEAN Six Sigma, herunder om os, vores ydelser og vores kompetencer, der understøtter forretningsoptimering.