Black Belt LEAN Six Sigma Bog

En LEAN Six Sigma Black Belt-bog, uddannelsesguide og referencemanua

Vi tilbyder en komplet IASSC-akkrediteret LEAN Six Sigma Black Belt-pensumbog.

LSV Group tilbyder en Black Belt uddannelsesguide og referencemanual. Den er perfekt til håbefulde LEAN Six Sigma Black Belts samt erfarne fagfolk på udkig efter en opdateret og tidssvarende LEAN Six Sigma-bog.

Den er samtidig skrevet og udviklet til at supplere vores online-undervisning og opfylder behovene for de af vores kunder, der læser til eksamen eller har licens til vores andre services.

“LEAN Six Sigma Black Belt” er 500 sider med omfattende dækning af hele DMAIC-metoden og alle de værktøjer og modeller, der hører til.

Denne bog vil være dit fremtidige opslagsværk og faste arbejdsmanual, og samtidig kan du lære, hvordan man udfører statistiske analyser ved hjælp af det statistiske software Sigma XL.

“LEAN Six Sigma Black Belt” bogen benytter Sigma XL version 7 til alle dataanalyser og øvelser i modellerne. “LEAN Six Sigma Black Belt” er baseret på vores akkrediterede uddannelsespensum, som lever op til alle krav stillet af The International Association for Six Sigma Certification (IASSC).

Alt indhold kan nemt og hurtigt tilgås via en komplet indholdsfortegnelse og nyttigt indeks.

Bemærk: Bøgerne er på engelsk.

Køb Black Belt bog

Pris kr. 3.500,- excl moms
(kr. 4.375,- inkl. moms)
Skriv på salg@lsvgroup.com for at bestille

Lignende produkter