Det handler ALTID om penge

Bogen “Det handler altid om penge” er skrevet af Katrine Rohde, der har mange års erfaring fra en forretningskultur med skarpt fokus på bundlinjen og kundernes behov.

Det handler ALTID om penge

Bogen “Det handler altid om penge” er skrevet af Katrine Rohde, der har mange års erfaring fra en forretningskultur med skarpt fokus på bundlinjen og kundernes behov. Kunderne vil ikke finde sig i noget, og det vil medarbejderne heller ikke.

Presset på virksomhederne bliver større og større – klagerne vælter ind mange steder, nye konkurrenter står på spring og shitstorme på de sociale medier, kan i værste fald tvinge en virksomhed til at dreje nøglen om.

Det smitter af på medarbejderne, som er blevet hurtige til at finde nye job, hvis de ikke får det, som de vil have det. Imens dukker virksomhederne sig, og flere vælger først at reagere, når det i virke- ligheden er for sent, og kunderne har forladt dem. Det er tid til at gøre noget. Nu!

Om forfatteren

Katrine Rohde har mange års erfaring fra en forretningskultur med skarpt fokus på bundlinjen og kundernes behov. I bogen giver hun mange eksempler på, hvor galt det kan gå, men samtidig får du også et hav af gode, veldokumenterede råd og værktøjer til, hvor du kan skabe solide forretningsprocesser, der styrer din virksomhed mod succes i forhold til både kunder og medarbejdere.

› Læs mere om Katrine Rohde her

"Hvis ikke vi bliver meget dygtigere til at fokusere på virksomhedens kunder, bliver vi overhalet indenom af andre aktører på det globale marked, der måske er både bedre og billigere."

Boganmeldelser

Tonen i bogen gør, at du helt automatisk får lyst til at stramme lidt op på det hele.

"Katrine Rohdes bog ”Det handler altid om penge” er en blanding af et opråb og en lærebog. På den ene side beskæftiger bogen sig med de samfunds- og forretningstendenser, som ifølge Katrine Rohde har skabt en brændende platform for de danske virksomheder..."
- Thit Aaris-Høeg Adm. direktør, Fonden for Socialt Ansvar

Munter og tør humor med konstatering af fakta der rammer spot on.

"Inspirerende bog om at arbejde med procesoptimering i virksomheder, hvor kunden REELT er sat for bordenden, og silotænkning samt 'indefra ud' er sygdomstegn. Bogen er krydret med et bredt potpourri af eksempler, som kan anvendes i praksis..."
- Tine Kirk, tidligere forretningsudviklings- og it-direktør, GF Forsikring

Læs bogen før dine kunder, og ret ind.

"Vi ved det jo godt. Vi ved også, at hvis vi hver dag gør os umage og lytter til vores kunder, så giver det glade og tilfredse kunder samt en god bundlinje. Hvorfor er det så, at vi alligevel ikke formår at gøre det vi allerede ved?"
- Charlotte Brems Skøde Afdelingschef for process, AP Pension

Det handler om at se indad - hvilket er modigt og nødvendigt

"Keep it simple, jeg undlader stupid. Sådan oplever jeg Katrine Rohdes bog 'Det handler altid om penge'. Der bliver foldet ind og sat skarpt projektørlys på sandhedens øjeblik, som også er overskriften til et af kapitlerne i bogen, der beskriver forbrugernes tilgang..."
- Kate Maria Vinther Founder og CEO DLF & UCANDOIT

Men handler bogen så kun om penge? Hertil er svaret vel både ja og nej – heldigvis!

"Det handler altid om penge er titlen på bogen fra debuterende forfatterinde Katrine Rohde - Det må da være en titel, der kan få selv de mest hardcore medlemmer af Liberal Alliancen op af stolen! Og det er der vel for den sags skyld heller ikke noget galt i, for det er..."
- Mikkel Karlsson Driftsdirektør, Coop

Et holdningsmæssigt mesterværk

"Jeg har mødt Katrine i forskellige sammenhænge, på kurser, til konferencer og i Katrines egenskab af konsulent. Katrine er på sig egen stille facon altid inspirerede, vis og i den grad lærerig at lytte til og tale med. Med sin første bog 'Det handler altid om penge' har Katrine Rohde..."
- Pernille Jensen IASSC Certified Green Belt, Lead Quality Specialist, ESSC