LEAN Six Sigma Pocket Guides

Genopfrisk LEAN Six Sigma-begreber eller brug den som opslagsværk. Disse Pocket Guides indeholder alt du har brug for til en pædagogisk og let gennemgang af LEAN Six Sigma-universet.

LEAN Six Sigma Pocket Guides

Nu behøver du ikke længere at få sved på panden over dit kontrol chart. Med LSV Groups LEAN Six Sigma pocket guides kan du nemt og hurtigt få et overblik over diagrammer, tabeller, teorier og begreber.

Vores pocket guides er lavet i en lille, praktisk størrelse, så du kan have LEAN Six Sigma med i lommen, når du er på farten. Med LSV Groups pocket guides er det slut med at slæbe på tunge teoribøger.

De små bøger findes på Yellow,- Green- eller Black Belt-niveau. Og de har alt, hvad du skal bruge, hvis du skal have genopfrisket eller slå helt nye LEAN Six Sigma-begreber op. De indeholder samtidig overskuelige tabeller og pædagogiske beskrivelser af teorier fra LEAN Six Sigma-universet.

Pocket guiden er på engelsk og er beregnet til personlig brug som et supplement til LEAN Six Sigma selvstudiet og/eller som referenceguide og opslagsværk.

Køb LEAN Six Sigma Pocket Guide

Yellow Belt kr. 299,- excl moms
(kr. 373,75 inkl. moms)
Green Belt kr. 349,- excl moms
(kr. 436,25 inkl. moms)
Black Belt kr. 399,- excl moms
(kr. 498,75 inkl. moms)

Skriv på salg@lsvgroup.com for at bestille