DiSC: Har du nogensinde følt dig misforstået?

Har du nogensinde følt dig misforstået? Eller at du ikke forstår de andre?
Skab de bedste betingelser for kommunikationen, samarbejdet og forandringsledelsen, og få større succes med din processoptimering.

Når man skal i mål med sine strategier, er det vigtigt, at man skaber de bedste forudsætninger for, at de kan lade sig gøre. Nye tiltag vil så godt som altid møde modstand.

Det er en af de ting, vi har fokus på i LSV Group. Derfor arbejder vi med DiSC® profilanalyse, som er en evidensbaseret metode til at forstå og anerkende de forskellige personlighedstyper, vi har.

Det er et solidt værktøj til test og analyse af persontyper, så man blandt andet endnu bedre kan sammensætte teams på arbejdspladsen.

Nysgerrig? Se vores DiSC-produkter her

Vi er SÅ forskellige!


Nogle mennesker synes, det er det sjoveste i verden, hvis de står over for en gruppe mennesker, de slet ikke kender fx til en reception. De tænker, at det bliver sjovt og interessant at lære alle de nye mennesker at kende, og finde ud af, hvad det nu er for nogle spændende samtaler, de skal have.

Andre har det helt modsat, og ønsker at der pludselig kommer et venligt menneske, som de kender bare en lille smule, og redder dem fra ensomheden og frygten for ikke at vide, hvad man skal tale med fremmede mennesker om.

Ja, der er forskel på folk – og heldigvis, for ellers ville verden være et kedeligt sted at være. Men for at forstå dig selv og andre endnu bedre, og for at få endnu mere ud af at netværke, er det en god idé at være opmærksom på, hvor forskellige vi er, og hvordan vi kan få mest muligt ud af at skabe nye relationer.

“Det var en sjov og lærerig workshop, der kan anbefales til andre, der ønsker at samarbejde, eller som vil lære sig selv bedre at kende.”

Et evidens baseret værktøj

Vi arbejder med Everything DiSC®, som bygger på organisatorisk styrke. Det er nemt at bruge, og hjælper mennesker i hele verden med at udvikle bedre og mere effektive relationer til hinanden. Mere end 45 millioner mennesker i over 70 lande bruger DiSC®-værktøjerne.

Alle mennesker er en blanding af alle fire DiSC-stile, og én, to eller helt op til tre af dem er typisk mere fremtrædende end de andre. De findes ikke nogen perfekt DiSC-stil. Alle mennesker har deres egen særlige adfærdsprofil, og dermed deres egen særlige stil og prioriteter.

Vi anser disse forskelle for at være ekstremt værdifulde. Når du kender forskellene og forstår at udnytte værdien, er resultatet bedre kommunikation på arbejdspladsen og sundere organisationer.  

Det lyder nemt, og det er det også!

Værktøjet læner sig op ad mere end 40 års erfaring med DiSC-forskning og -analyse, og har udviklet sig i takt med teknologien. DiSC-onlineprofilerne består af en adaptiv spørgeramme og avancerede algoritmer, som hurtigt analyserer en persons svar og ender ud i en personlig DiSC-feedback rapport.

Bogstaverne DiSC står for Dominans, indflydelse, Stabilitet, Competence (ja det er med K på dansk…, men så passer bogstaverne ikke sammen…) Det er de personlighedstræk, adfærdstræk eller energifaktorer, der kendetegner de fire sider, som tilsammen udgør hele vores personlighed. Vi har altså mere eller mindre af hvert adfærdstræk i os. DiSC hjælper os til at anerkende de menneskelige forskelle, og hermed bidrager det til at forstå andre mennesker bedre og kommunikere mere hensigtsmæssigt med dem.

DiSC giver os et sprog til at forklare og håndtere de forskelle vi oplever hos vores medmennesker. Du kan dermed lettere håndtere og tilpasse din adfærd. Når du tilpasser din adfærd i forhold til det, du gerne vil opnå, er det nemmere for dig at nå de mål, der er vigtige for dig. DiSC-profilanalyse er et ualmindeligt godt værktøj til netop det.

Udtalelser

Tak for en meget inspirerende DiSC-workshop. Tiden fløj afsted, testen var skarp og skubbede mig lidt ud over en kant, som jeg fik gode råd til, hvordan jeg flyver op fra og videre i min udvikling som leder og menneske. Instruktøren, Karin Krogh, er enormt dygtig til at fange/favne/inkludere tilhørerne.
Dorte Fris Jensen, Department Manager, Chr Hansen A/S

DiSC workshoppen lærte os om værktøjerne, så man bedre kan forstå og imødekomme sig selv og sine kolleger. Vi fik værktøjer til at identificere de forskellige typer DISC-profiler, og samtidig lærte vi at kommunikere og forstå andres behov. Det var en sjov og lærerig workshop, der kan anbefales til andre, der ønsker at samarbejde, lære sig selv bedre at kende eller at give hinanden en god start for fremtidigt samarbejde.
Gitte Schrøder Garde, Manager, Project Assistance, NNE

Hent gratis e-bog om DiSC her

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.