DiSC introduktionskursus

Stort set hver eneste forandring avler modstand. Men hvis du har fokus på det og bliver bedre til at kommunikere til hver enkelt persontype, så bliver det nemmere for dig at nå i mål. Dermed kan du opnå den succes, som du ønsker dig, og som dit projekt kræver.

Introduktion til DiSC

Kurset er for dig, der ønsker at få et indblik i, hvordan du kan understøtte forandringsprocesser, organisationsændringer, implementering af nye processer, ny IT etc. ved hjælp af DiSC® profilanalyse. På kurset vil du få belyst, om DiSC kan være interessant og brugbart for netop dig og din arbejdsplads, og du vil opleve, hvordan de forskellige persontyper folder sig ud, og hvordan de arbejder bedst muligt sammen.

Vores introduktion til DiSC giver dig en forståelse for, hvad DiSC profilanalyse er. Vi beskriver de fire forskellige typer, som vi alle er en sammensætning af. Få mulighed for at få en fornemmelse af, hvad der er din foretrukne adfærdsprofil. Det vil give dig mulighed for at se, hvordan og hvorfor du reagerer på andre, som du gør – og omvendt.

Vi har fokus på forandringsprocesser, og med interessante cases tager vi udgangspunkt i nogle af de mange forandringer, LSV Group har været involveret i. På den måde bliver det et nærværende og direkte brugbart kursus, som vil hjælpe dig med at sikre succes i dine egne forandringsprocesser.

Vi kan godt garantere, at det bliver en både sjov og lærerig dag, hvor der bliver mulighed for at få nye input, inspiration og møde nye, spændende mennesker.

Det får du

  • Et hav af aha-oplevelser
  • Personlig sparring og samtale om specifikke udfordringer
  • Kursus fra kl. 9-11.30
  • Forfriskninger i løbet af kursustiden

Interesseret i andre DiSC produkter?

Har du spørgsmål til introduktionskurset?

Telefon: +45 88 77 60 06

E-mail:  info@lsvgroup.com

Køb DiSC introduktionskursus

Pris kr. 2.000,- excl moms
(kr. 2.500,- inkl. moms)
Skriv på salg@lsvgroup.com for at bestille
og for at få datoer for næste hold

Hvad er inkluderet i prisen?

  • En forståelse af, hvad DiSC profilanalyse er
  • En beskrivelse af, hvordan et evidensbaseret profilanalyseværktøj kan styrke dine forandringsprocesser
  • Kendskab til hvorfor og hvornår kommunikationen kan gå i hårdknude, hvis man ikke tager højde for de forskellige persontyper, der er på arbejdspladsen
  • En indsigt i, hvordan der kan skabes en mere effektiv arbejdskultur og større arbejdsglæde, hvis man holder fokus på at rumme og værdsætte forskelligheder
  • Inspiration fra interessante cases, som du kan bruge i dine egne forandringsprocesser

Download ebog