DiSC profilanalyser

Forstå, hvorfor du ikke forstår, og bliv forstået. Styrk kommunikation, samarbejde og forandringsledelse med workshops og en DiSC profil. Med en DiSC profil får du et værktøj til test og analyse af persontyper.

DiSC profil

​Når man skal i mål med sine strategier, er det vigtigt, at man skaber de bedste forudsætninger. Her kan en DiSC profil være et solidt værktøj til test og analyse af persontyper, som skal sættes sammen i teams på arbejdspladsen.

Nye tiltag vil ofte møde modstand. Det er en af de ting, vi har fokus på i LSV Group. Derfor introducerer vi DiSC®, som er en profilanalyse og en evidensbaseret metode til at forstå og anerkende de forskellige personlighedstyper, vi har.

Med en DiSC profil kan du være med til at skabe de bedste betingelser for kommunikationen, samarbejdet og forandringsledelsen.

Fordele ved DiSC profil i virksomheder

  • Mere sammenhold og teamwork
  • En øget forståelse på arbejdspladsen
  • Få succes med dine/jeres mål og strategier
  • Find dine eller dine kollegaers styrker og svagheder
  • Du får værktøjer til at kommunikere strategisk under en forandring

Hvad vi tilbyder

LSV Group tilbyder en certificeret DiSC-konsulent til at holde foredrag, workshops og udarbejde personlige DiSC-profiler.
DiSC foredrag varer 2 timer med 25 deltagere og giver jer fornyet sammenhold og teamwork.
DiSC teamworkshop har en varighed på 4 timer med ubegrænset deltagere og inkluderer en fuld DiSC-profil til alle.
DiSC personlig adfærdsprofil inkluderer online test (varighed 20-30 min.) og 1 times personlig tilbagemelding.

DiSC introkursus på 2,5 time giver indblik i forskellige personlighedstyper – både hvem du og andre er..

Download e-bog om DiSC

Få en introduktion til DiSC og lær at forstå personadfærd. I bogen afslører Karin Krogh, certificeret DiSC-ekspert, de bedste tips & tricks fx 1. Sådan er din persontype 2. Spot andres persontype 3. Lær at skabe relationer.

Vil du vide mere om DiSC?

Hos LSV Group arbejder vi med Everything DiSC-analyse til at forstå og anerkende forskellige personlighedstyper. Med DiSC kan du være med til at skabe de bedste betingelser for kommunikation, samarbejde og forandringsledelse.

Hvis du og dine kollegaer lærer, hvordan I bedre kan kommunikere med hinanden, giver det både rummelighed, arbejdsglæde og effektivitet. Vil du vide mere om DiSC, så kontakt certificeret DiSC-ekspert, Karin Krogh.

kontakt Karin Krogh om DiSC

Telefon: +45 88 77 60 06

E-mail:  info@lsvgroup.com

Kundernes udbytte

Tak for en meget inspirerende workshop vedr. DISC. Tiden fløj afsted, minitesten var skarp og skubbede mig lidt ud over en kant, som jeg fik gode råd til, hvordan jeg flyver op fra og videre i min udvikling som leder og menneske. Karin er enormt dygtig til at fange/favne/inkludere tilhørerne, og jeg glæder mig oprigtigt til at læse hendes bog ”Udtryk – Indtryk -Aftryk. Styrk din personlige gennemslagskraft”.
Dorte Fris Jensen, Department Manager
Chr. Hansen A/S

Jeg deltog i Karin Kroghs DISC-workshop den 11. juni 2018. Karin er en meget inspirerende oplægsholder, der formår at smitte sine deltagere med sit store engagement og sin indgående viden om produktet.
Annemarie Lindstrøm, Sekretariatschef/Executive Director
Dansk Kulturinstitut

At the workshop we learned about the tools, to understand and accommodate oneself and colleagues.

We got many tools to identify the different types of DISC profiles and at the same time we learned about communicating and understanding the needs of others.

It was a fun and educational workshop that can be highly recommended to others who want to team up, or just want to get to know yourself or to get to know each other a good start for future collaboration.

Gitte Schrøder Garde, Manager – Project Assistance
NNE

Det betyder DiSC

DiSC®-analyse er et analyseværktøj, der bruges til at vurdere adfærd. Bogstaverne D-i-S-C står for de personlighedstræk, adfærdstræk eller energifaktorer, der kendetegner fire sider, som tilsammen udgør hele vores hele personlighed. Vi har altså mere eller mindre af hvert adfærdstræk i os.

DiSC hjælper os til at anerkende de menneskelige forskelle og hermed bidrager det til at forstå menneskene på vores arbejdsplads og kommunikere med dem.

D’et står for dominanssøgende adfærd. Og D-personer er typisk direkte, resultatorienterede, slagkraftige, bestemte og viljestærke.

I’et står for influerende adfærd. I’erne er udadvendte, entusiastiske, optimistiske, humørfyldte og livlige.

S’et står for stabilitetssøgende, og personer med S-træk er typisk rolige, tilpassende, tålmodige, ydmyge og taktfulde.

C’et står for kompetencesøgende. C-personer er analytiske, reserverede, systematiske, private og nøjagtige.

Det er formålet med DiSC profil

DiSC®-værktøjerne giver os et sprog til at forklare og håndtere den forskellighed, vi oplever blandt kollegaer. Når du får viden om enten dig selv eller andre DiSC-adfærdsprofiler kan du lettere håndtere og tilpasse din adfærd i forhold til dine kollegaer. Det er for eksempel meget relevant og mange gang essentielt, hvis man står med et forandringsprojekt, hvor det er vigtigt at håndtere sin kommunikation med stor omhu.

Det er sådan, at når du tilpasser din adfærd i forhold til det, du gerne vil opnå, så er det nemmere for dig at skabe de resultater, du gerne vil have, og at nå de mål, der er vigtige for dig. DiSC-profilanalyse er et ualmindeligt godt værktøj til netop det.

Det er vigtigt, at bemærke, at DiSC-profilanalyse ikke handler om at sætte dig selv eller dine kollegaer i nogle gode eller dårlige kategorier. Og systemet giver heller ingen form for karakterer til bestemte adfærdstyper. Der er hele tiden fokus på, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre ved at bruge os selv og hinanden på den bedste måde.

I DiSC tages der højde for det, der er din eller dine kollegaers naturlige adfærdsstil. Det vil sige, den adfærdsstil, der sædvanligvis er den mest behagelige, kræver den mindste mængde energi samt den mindste mængde koncentration. Den illustrerer den måde, du eller dine kollegaer sædvanligvis reagerer på.

LSV Group er autoriseret partner hos Everything DiSC®.

Det betyder, at LSV Group har adgang til den nyeste viden om DiSC® i form af nye rapporter, toolkits samt andet materiale, og endelig er der mulighed for opkvalificering inden for området i form af kurser og konferencer.