Download e-bog

LSV Group har arbejdet med mere end 100 store og mellemstore virksomheder gennem de sidste 15 år. Vi giver dig her mulighed for at få viden og gode tips til dit eller dine kollegaers arbejde. Download løbende e-bøger fra de førende LEAN Six Sigma-konsulenter på markedet.

Gul-pil

8 ting du skal vide om optimering

I e-bogen “En guide til effektiv procesoptimering” får du 8 tips til hvordan du kan optimere virksomhedens processor.

Optimering handler om, at vi ændrer den måde, vi arbejder på og begynder at arbejde mere smart. LSV Group har stor erfaring med at hjælpe organisationer til at forbedre deres processer. Her deler vi otte vigtige råd, du som leder skal vide om procesoptimering i din virksomhed.

Få 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter

I e-bogen “Sådan får du succesfulde forandringsprojekter” får du 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter i virksomheder baseret på 20 års praktisk erfaring med forandringsledelse.

Medarbejdere og ledere kan næsten få sved på panden, når ordet forandring bliver nævnt. LSV Group har stor erfaring med ledelse af forandringsprojekter og bliver tit spurgt om gode tips til, hvordan man som leder kan opnå succes med forandringsprojekter i sin virksomhed.

Download alle e-bøger