Download e-bog

LSV Group har arbejdet med mere end 100 store og mellemstore virksomheder gennem de sidste 11 år. Vi giver dig her mulighed for at få viden og gode tips til dit eller dine kollegaers arbejde. Download løbende e-bøger fra de førende LEAN Six Sigma-konsulenter på markedet.

Gul-pil
Download e-bøger

10 grunde til LEAN Six Sigma

LEAN Six Sigma er hemmeligheden bag, hvorfor LEGO, Novo og 80 % af Fortune 100-selskaberne tjener mange penge.

LSV Group tilbyder LEAN Six Sigma-uddannelser i verdensklasse, og uddanner de dygtigste på markedet med et internationalt totalkoncept.

Her er 10 grunde til at din leder skal sende dig på en LEAN Six Sigma-uddannelse.

8 ting du skal vide om optimering

I e-bogen “En guide til effektiv procesoptimering” får du 8 tips til hvordan du kan optimere virksomhedens processor.

Optimering handler om, at vi ændrer den måde, vi arbejder på og begynder at arbejde mere smart. LSV Group har stor erfaring med at hjælpe organisationer til at forbedre deres processer. Her deler vi otte vigtige råd, du som leder skal vide om procesoptimering i din virksomhed.

Lær at forstærke og forstå dit netværk – en introduktion til DiSC

I e-bogen “Forstærk og forstå dit netværk” får du en introduktion til persontypeværktøjet DiSC, som er en evidensbaseret metode til at læse og forstå andre og dig selv.

Bogstaverne D-i-S-C står for de personligheds- og adfærdstræk, der kendetegner fire sider, som tilsammen udgør hele vores personlighed.

Vi har altså mere eller mindre af hvert adfærdstræk i os. Persontypeværktøjet DiSC hjælper os til at anerkende de menneskelige forskelle.

Hermed bidrager det til, at du bliver bedre kommunikere mere hensigtsmæssigt, så du kan blive dygtigere til at forstærke dit netværk!

Få 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter

I e-bogen “Sådan får du succesfulde forandringsprojekter” får du 10 gode råd til succesfulde forandringsprojekter i virksomheder baseret på 20 års praktisk erfaring med forandringsledelse.

Medarbejdere og ledere kan næsten få sved på panden, når ordet forandring bliver nævnt. LSV Group har stor erfaring med ledelse af forandringsprojekter og bliver tit spurgt om gode tips til, hvordan man som leder kan opnå succes med forandringsprojekter i sin virksomhed.

Download alle e-bøger