Eksklusive netværks- og supportdage

Gratis ekspertrådgivning

Den første onsdag i hver måned åbner LSV Group dørene for uforpligtende vidensdeling og kompetencerådgivning.

Virksomheder, der dagligt står overfor ineffektive og omkostningstunge processer, kan hente inspiration til løsninger af disse udfordringer fra vores konsulenter og trænere.

Med dette initiativ ønsker LSV Group at gøre opmærksom på nødvendigheden af, at vi alle må hjælpe til med at holde gang i hjulene og derigennem hjælpe den nuværende økonomiske situation på vej.

Hvis du eller din virksomhed er interesserede i en hel dag fyldt med professionel feedback og vidensdeling, så tilmeld dig til den næstkommende LSV dag – en dag hvor visioner og et gensidigt ønske om forandringer er i højsædet.

For at opnå bedst mulig feedback på dine udfordringer eller problemer, råder vi dig til at beskrive disse kort i tilmeldingen.

Dette er fuldstændig frivilligt, men vil give os muligheden for at forberede os og eventuelt finde eksempler fra lignende cases, vi har arbejdet med, hvilket vil hjælpe dig til hurtigere at finde frem til de rigtige løsninger.

Administrerende direktør i LSV Group, Katrine Rohde siger:

”Det er vigtigt, at være sit sociale ansvar som virksomhed bevist. Hvis vores gratis rådgivning kan hjælpe virksomheder med at vokse, og blive mere effektive og profitable, og med dette frigøre noget kapital til investeringer og udvidelser, mener vi, at det er vores ansvar at tilbyde vores ekspertise.”