Vi hjælper virksomheder med at tjene eller spare penge
Det gør vi ved at sikre, at dine kerneprocesser er eksekverbare, stabile og kapable, så du får tilfredse kunder, glade medarbejdere og opnår optimal profit og likviditet. 

Vi sætter store krav til både og selv og vores kunder, og lover tilgengæld store resultater.

Få Kunden i Fokus og 
Processen i Centrum

Katrine Rohde, CEO
Konsulent-&-Raadgivning

Skræddersyede konsulentydelser

LSV Group tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.

Procesoptimerings projektforløb med LSV Group

Når du arbejder med en konsulent fra LSV Group, handler det ikke blot om teori, men i særdelelshed om at omsætte teorien til operationelle handlinger.

Samarbejdet med konsulenten fra LSV Group har været rigtig godt. Konsulenten har været i stand til at indgå i vores hverdag på en sådan måde, at det virkede helt naturligt. Et super godt samarbejde, der har været en berigelse især for mig, da sparringen har sat tingene i et andet forretningsmæssigt perspektiv.

Resultaterne er bedre en de mål, der blev sat!

Charlotte Brems Skøde, Senior Manager, om samarbejdet med LSV Groups konsulenter

BPMS har til hensigt at identificere den eller de mest kritiske X’er i en proces og herefter indstille X’et korrekt og uden mulighed for at begå fejl, efter at forandringer er implementeret.

Forstå, hvorfor du ikke forstår, og bliv forstået. Styrk kommunikation, samarbejde og forandringsledelse med workshops og en DiSC profil. Med en DiSC profil får du et værktøj til test og analyse af persontyper.

LSV Group assisterer direktionen med at gennemføre strategimøder for at få etableret en fremtidig retning, der er forenelig med markedstendenser og virksomhedens kapacitet.

Forandringer er som udgangspunkt altid skræmmende for de involverede parter og kan betyde modstand, så derfor arbejder vi altid med forandringsledelse i vores ydelser

Foredrag eller en-til-en-undervisning, hvor du arbejder med dit personlige udtryk. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Vi er specialiserede i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse, og arbejder på et strategisk niveau med mål sat af direktionen. 

For at opnå langsigtede resultater for vores kunder skræddersyer vi altid vores løsninger, så de er kompatible med den enkelte virksomhed. 

LEAN Six Sigma konsulentrådgivning

Ikano Bank stræber efter adskillige fremtidige mål ved først og fremmest at sikre, at vores organisationsstruktur, medarbejderkompetencer og proceseksekvering leverer værdi til vores partnere og kunder, samtidig med de økonomiske og forretningsmæssige krav imødegås. Gennem denne rejse har LSV Group været – og er stadig – en vigtig partner. I vores øjne er LSV Groups arbejdsgange og teknikker professionelle og meget håndgribelige. Det har været en fornøjelse at opleve så stor loyalitet for kompromisløs kvalitet, en oprigtig helligelse for at opnå resultater, mens der konstant blev fokuseret på vores forretning som en multi-funktionel enhed. Jeg vil uden tøven anbefale et samarbejde med LSV Group til enhver virksomhed, der har et ægte ønske om at optimere deres forretning. – Jesper F. Schmidt, Country Manager om samarbejdet med LSV Groups konsulenter

Teambuilding og -læring

Når teambuilding og læring kobles sammen forankres læringen endnu bedre!

LEAN Workout er et quick fix der holder, og som kan optimere dine processer med forventeligt mindst 20%. Målet er stort udbytte med lille indsats, og sammen med vores LEAN-konsulenter finder vi spild i processer, der ikke øger kundeoplevelsen.

Når man skal i mål med sine strategier, er det vigtigt, at man skaber de bedste forudsætninger for det. I nye tiltag skal man tage højde for, at der kan komme modstand i processen. Med DiSC® profilanalyse, som er en evidensbaseret metode til at forstå og anerkende de forskellige personlighedstyper kan du være med til at skabe de bedste betingelser for kommunikationen, samarbejdet og forandringsledelsen.

Vi er anerkendt og akkrediteret for vores ydelser

Borsen-gazelle