Få gratis og uforpligtende support til udfordringerne med processoptimering!

LSV Group inviterer alle der har interesse i LEAN Six Sigma til at komme til vores supportdage og få gratis støtte og rådgivning til deres procesoptimeringsopgaver.

Vi ønsker os at alle bliver gode til at arbejde med LEAN Six Sigma – og det vil vi gerne hjælpe til med.

LEAN Six Sigma handler helt essentielt om at skabe resultater på bundlinjen. Vi vil gerne sikre, at alle vores kursister kan sikre disse gode resultater, og at de får det optimale udbytte af vores uddannelser.

Men vi stopper ikke der. Vi inviterer derfor gerne alle der har interesse i LEAN Six Sigma til at komme til vores supportdage og få gratis støtte og rådgivning til deres procesoptimeringsopgaver.

Man kan komme på supportdagene af flere forskellige årsager. Det kan være de klassiske kursister, som gerne vil omsætte den teori, som de lærer på uddannelserne, til deres praktiske virkelighed. Det kan også være at der kommer folk, som har enkeltstående udfordringer.

Det kan være analyse eller statistik som de ønsker hjælp til. Men grundlæggende så er det, som de kommer efter ledelsesudfordringer og procesoptimeringsudfordringer de ønsker sparring med os omkring.

Man kan spørge os om alt der har med projektledelse, drift, processer, kundeoplevelser og ledelse at gøre.

LSV Group’s support dag foregår den første onsdag i hver måned. Tilmeld dig ved at skrive til os på info@lsvgroup.com

Det er gratis og helt uforpligtende at deltage og få støtte og sparring af os. Men tilmeld dig gerne hurtigt, for der er kun et begrænset antal tider til hver supportdag.

Charlotte Brems Skøde, Customer Care Manager, Skandia Norden

Support dagene betyder alt for mig. Det er der jeg får ro. Jeg får struktur. Jeg får mulighed for at fordybe mig i mine opgaver. Så det er alpha og omega for mig.

Kristian Sahiner Rasmussen, Change Manager, Movia

Nogle gange så kan det være svært at omdanne teori til praksis, og det man får rigtig meget hjælp med, når man kommer her på supportdagen. Så kan man få gjort teorien til praksis, så man kan få gjort de rigtige tiltag og gå den rigtige vej gennem sit projekt.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.