Få personlig gennemslagskraft – og kom i mål med dine planer

LSV Groups erfaringer viser, at mange projektledere har udfordringer med at præsentere deres projekter, projektresultater, workshops, tavlemøder osv. 

Det gælder eksempelvis de projektledere, som tager en uddannelse i LSV Group. 

Derfor anbefaler vi altid, at man som projektleder eller nøgleperson arbejder aktivt med sin kommunikation. Hvad enten det er procesoptimering eller måske forandringsledelse, der er på tale. 

Men nu kan du blive rustet til at præsentere med power. LSV Group tilbyder nemlig et foredrag eller en-til-en-undervisning om personlig gennemslagskraft, der giver dig mulighed for at arbejde med dit personlige udtryk. 

Du får tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. 

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed.

Læs mere HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.