Få power på dine præsentationer

Foredrag eller en-til-en-undervisning, hvor du arbejder med dit personlige udtryk. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Præsentationer med power

I ledelse og forandringsledelse kan det være en stor fordel at kunne levere sine budskaber, så de motiverer og inspirerer.

Hvorfor er det vigtigt?
Mange virksomheder har det med at underkende værdien af intern kommunikation – især under forandringsledelse – hvor der kan komme modstand fra medarbejderne.

Derfor anbefaler LSV Group altid, at man som leder eller nøgleperson arbejder aktivt med sin kommunikation. Hvad enten det er forandringsledelse eller procesoptimering, der er på tale.

Der er ingen tvivl om, at din personlige gennemslagskraft og din evne til at skabe relationer, viser dig vejen til succes – både for dig og din virksomhed.

Det gælder, når du siger noget ved diverse interne præsentationer, når du er oplægsholder på diverse konferencer og møder – og endelig når du holder en-til-en møder.

Det får du

  • Et inspirerende og interaktivt foredrag på 4 timer
  • Konkrete redskaber til at komme igennem med dit budskab
  • 12 x bøger ’Udtryk–indtryk–aftryk’ som styrker dit personlige udtryk
  • Kropssprogsarbejde – og viden om de signaler du sender ud
  • Værktøjer til at opnå succes med din organisations strategier og mål

Hvad tilbyder vi?

LSV Group tilbyder dig et foredrag eller en-til-en-rådgivning, hvor du arbejder med dit personlige udtryk. Du får tips og hurtige tricks til, hvordan du kan fodre dine frontallapper med redskaber, så din reptilhjerne ikke kommer til at overtage scenen i alt for lang tid af gangen. Du vil få indblik i, hvordan du kan opløse nervøsiteten, så du kan lade din karisma og dit personlige udtryk flyde frit.

Med glimt i øjet får du beskrevet, hvad det er, de fleste af os, helt ubevidst, kommer til at gøre med kroppen, når vi er på og ikke mindst hvilke ønskelige og uønskelige, signaler vores kropssprog sender ud.

Det hele handler om, at du skal gøre et godt indtryk, så du er sikker på at få dit budskab til at ramme plet.

Indtryk - Udtryk - Aftryk

Styrk din personlige gennemslagskraft med denne anmelderroste bog. Du lærer hvordan du leverer en toppræsentation – hver gang!

Køb Foredrag

Pris kr. 15.000,- excl moms
(kr. 18.750,- inkl. moms)
Skriv på salg@lsvgroup.com for at bestille

Køb en-til-en rådgivning

Pris 5 timer kr. 7.850,- excl moms
(kr. 9.812,50- inkl. moms)
Pris 3 timer kr. 5.000,- excl moms
(kr. 6.187,50 inkl. moms)

Skriv på salg@lsvgroup.com for at bestille eller ring for at aftale nærmere på +45 88 77 60 06