Forandringsledelse

Forandringer er som udgangspunkt altid skræmmende for de involverede parter, og der kan typisk komme modstand i processen. 

Det betyder, at vi lægger stor vægt på at varetage de bløde elementer i en forandring, som fx kommunikation, hvilket virksomheder ofte har en tendens til at underkende. Ved hjælp af denne simple ligning, som LSV Groups COO, Kion Schmeltzer, fortæller om, kan du sætte turbo på dit forandringsprojekt. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.