Forstå din kollega og få højere produktivitet

Kommunikation er afgørende for, at et samarbejde glider, og at medarbejdere arbejder i samme retning.

Men nogle gange har medarbejdere i fx et team eller en i afdeling bare svært ved at forstå hinanden – og det går ud over kommunikation, medarbejdertilfredshed og i sidste ende produktivitet. 

Det kan heldigvis løses!

Med DiSC® adfærdsprofilanalyse får din arbejdsplads en værktøjskasse til at lære forskellige personlighedstyper at kende. Der bliver derved mulighed for styrke kommunikationen mellem medarbejderne og produktiviteten på arbejdspladsen generelt.

Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø bidrager “teamsammenhold og en fælles opfattelse af tillid til teamets kompetence” til at øge produktiviteten i en organisation. 

DiSC er et evidensbaseret system, som inddeler dig og dine kollegaer i typer. Bogstaverne D-i-S-C er de personlighedstræk, adfærdstræk eller energifaktorer, som man inddeles i.

D’et står for dominanssøgende adfærd. Og D-personer er typisk direkte, resultatorienterede og viljestærke. I’et står for influerende adfærd. I’erne er udadvendte, entusiastiske og livlige. S’et står for stabilitetssøgende, og personer med S-træk er typisk rolige, tilpassende og taktfulde. C’et står for kompetencesøgende. C-personer er analytiske, systematiske og nøjagtige. 

Adfærdsprofilanalyserne giver adgang til et system, der er nemt at forstå. Det betyder, at der bliver skabt en større rummelighed over for de forskellige personlighedstyper. Og derved bliver det lettere at håndtere konflikter og spændinger, så kommunikation og samarbejde kan flyde frit. 

Hos LSV Group tilbyder vi både teamworkshops, individuelle adfærdsprofiler og et foredrag.

Læs mere om dine muligheder for at anvende DiSC på arbejdspladsen HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.