HR Træfpunkt 2014

Den engagerede medarbejder og den effektive organisation

LSV Group deltager på dette års HR Messe Træfpunkt i Øksnehallen d. 1 og 2. oktober.

Temaerne for messen er “den engagerede medarbejder” og “den effektive organisation”. Temaer der begge understøttes af koncepterne LEAN Six Sigma gennem uddannelse.

Deltagelsen på messen er gratis for alle besøgende og vi opfordrer derfor så mange som muligt til at kigge forbi vores stand (nr. 154), hvor vi byder op til en faglig snak og et godt tilbud på en af vores populære uddannelser.

Registrering af din deltagelse kan ske her.

Ved du allerede nu, at du deltager på dette års HR Messe og er du interesseret i at høre mere om Lean Six Sigma, og hvordan procesoptimering kan gøre jeres organisation mere effektiv og skabe mere engagerede medarbejdere, kan du booke et møde med os på k.schmeltzer@lsvgroup.com

Vi glæder os til at se dig.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.