Hvad har jonglering med LEAN Six Sigma at gøre?

Vi skal leve op til meget skrappe krav til, hvor mange der består eksamen. Det vil sige, at hvis vi ikke sørger for at vores kursister forstår det vi underviser i, og at de så derfor ikke kan bestå eksamen, ja så mister vi vores akkreditering.

I mere end 10 år har vi undervist og certificeret en masse dygtige mennesker i LEAN Six Sigma, nationalt som internationalt og i nogle af verdens største virksomheder.

Vi skal leve op til meget skrappe krav til, hvor mange der består eksamen. Det vil sige, at hvis vi ikke sørger for at vores kursister forstår det vi underviser i, og at de så derfor ikke kan bestå eksamen, ja så mister vi vores akkreditering.

Derfor går vi meget op i at yde verdensklasse og professionel undervisning. Det er helt simpelt vores eksistensgrundlag. Det er også derfor, der kun er et begrænset antal deltagere på vores hold. Og det er derfor vi bruger mange måder at undervise på.

Vi bruger viden fra mange af vores egne cases, så teorien bliver forankret i praksis. Ligesom vores kursister skal arbejde med deres egne cases. Det gør, at det holdes fast i hvordan teorien virker uden for undervisningslokalet. Og vi slipper ikke en eneste kursist uden af sikre os, at de har styr på pensum.

Og der er virkelig meget materiale og meget man skal kunne, men det bliver serveret i små skridt – ligesom når man fx skal lære at jonglere. Se i videoen hvordan vores Master Black Belt og Head of Educations Kion Schmeltzer kan lære alle at jonglere… med LEAN SIX Sigma.


Fakta

Vores kursister skal under uddannelsen gennemføre et praktisk projekt, der som minimum skal opnå en økonomisk besparelse for virksomheden på kr. 100.000.

Gennemsnit pr. kursist er kr. 1.108.168,-
Det største uddannelsesprojekt til dato er kr. 16 millioner for én kursist.

Vores næste Green Belt hold starter op i uge 39, og der er stadig et par ledige pladser – måske til dig…

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.