Hvad skal en Green Belt kunne?

Hvad skal en Green Belt kunne?

IASSC og PeopleCert, der har akkrediteret og certificeret LSV Group som uddannelsesorganisation og som monitorerer alle LSV Groups eksaminer, har i samarbejde udarbejdet en Body of Knowledge på Green Belt niveau.

Udarbejdelsen af denne Body of Knowledge er sket på baggrund af to års undersøgelser, interviews og samtaler med over 100 virksomheder og forskellige LEAN Six Sigma belt’s. Alle disse undersøgelser, interviews og samtaler har dannet grundlag for den viden som IASSC og PeopleCert har benyttet til at lave deres Body of Knowledge. Dette betyder, at den Body of Knowledge som IASSC og PeopleCert har udarbejdet, er den første Body of Knowledge, der støtter sig op af ønsker og krav fra industriens side.

Den Green Belt uddannelse, som LSV Group udbyder, har derfor alle de elementer med fra Body of Knowledge, som industrien forventer en Green Belt skal kunne. Body of Knowledge er opbygget i fem primære sektioner, der alle er nedbrudt i underkategorier – den klassiske DMAIC model.

IASSC anbefaler alle virksomheder og kommende LEAN Six Sigma studerende, at de finder en udbyder, der som minimum har elementerne fra Body of Knowledge med i deres pensum. Som akkrediteret og certificeret organisation af IASSC og PeopleCert er LSV Group derfor også underlagt disse krav til uddannelsernes opbygning.

For at kunne blive akkrediteret og certificeret som uddannelsesudbyder, skal LSV Groups undervisning, materiale og eksamen derfor leve op til den skrevne Body of Knowledge.

Læs mere om Green Belt Body of Knowledge her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.