Introduktionskurser

Har du fået rigtigt travlt nu? Rider du på en travl bølge, eller savner du kunderne?

Mere end nogensinde før, er det vigtigt, at dine kerneprocesser er eksekverbare, stabile og kapable for at sikre glade kunder og medarbejdere, samtidig med at opnå optimal profit og likviditet.

Derfor har vi designet tre forskellige introduktionskurser, som kan give dig god hjælp til at komme hurtigt i gang. Det gør vi ved at sætte Kunden i Fokus og Processen i Centrum

OBS! Kurserne holdes på engelsk med en dansk instruktør.

Er kunderne tilfredse?

Få gjort status på dette ved at kigge på din NPS score, din trustpilot, dine kundehenvend-elser og hvad du ellers har af input fra dine kunder. Samtidig er det en god ide at se på kundeoplevelsen. Forlader de butikken eller webshoppen uden et salg? Oplever de ventetid? Køer? Er der udsolgt-situationer? Længere leveringstid? Andet?

Er medarbejderne tilfredse?

Glemmer I at spørge ind til, hvordan medarbejderne har det? Er de glade for de nye opgaver og ændrede arbejdsformer krisen har medført? Er der en klar forventningsafstemning om roller og ansvar? Har de kørt i et for højt gear for længe, og er stress-niveauet højt? Er der udvikling i sygefraværet, på grund af travlhed?

Hvordan har bundlinjen det?

Slår den ekstra travlhed igennem ned på bundlinjen, eller bliver en for stor del af den ædt op af ekstra omkostninger til overarbejde, leje af udstyr, vikarer eller helt andre omkostninger? Og hvad med likviditeten. Betalinger ind og ud?

Gør som 80% af Fortune 100 virksomhederne!​

Der er en grund til at 80% af Fortune 100 virksomhederne benytter LEAN Six Sigma som ledelsesfilosofi. Når man kombinerer filosofien bag LEAN og Six Sigma får man et optimeringskoncept, der maksimerer produktivitet, lønsomhed og vækst ved at reducere fejl, tid og spild i en proces. Kom og hør hvordan på kurserne.

Vi har udviklet 3 forskellige kurser, så du kan vælge det, der giver mest mening for dig i dit job. Kurserne tager udgangspunkt i LEAN og Six Sigma, men har forskellige fokusområder. Se mere information om kurser og datoer herunder og vælg det der passer dig bedst. 

Naviger

Introduktion til LEAN SIX Sigma og forandringsprocessen

Få indblik i hvordan du foretager en grundig Root Cause analyse, så du kan komme til bunds til i udfor-dringerne og behandle ”sygdommen” i stedet for ”symptomerne”. Det er her vi virkelig finder det gemte guld, der kan give store penge på bundlinjen. Du får belyst hvordan processerne kan forblive kapable, og vi ser også på forandringsledelsen og kommunikationen.

Online kursus
5/11-2020 kl. 09.00-13.00
eller
8/12-2020 kl. 09.00-13.00

 

BPMS Business Process Management

For at sikre at virksomhedens processer og ydelser leverer tilfredsstillende, kan man bruge metoden Business Process Management System (BPMS) til at gennemgå processerne. BPMS har til hensigt at identificere den eller de mest kritiske X’er i en proces og herefter indstille X’et korrekt og uden mulighed for at begå fejl, efter at forandringer er implementeret.

Online kursus
22/10-2020 kl. 09.00-13.00
eller
26/10-2020 kl. 13.00-17.00

 

FMEA Failure Mode Effect Analysis

FMEA et enestående værktøj til at kvalitetssikre dine produkter. Du får nemlig kontrol over dine produkter fra starten af produk-tionsprocessen. Så sig farvel til fejl og ikke mindst brandsluknings-kulturen i din organisation – ildebrandene får nemlig sværere vilkår i din virksomhed med DFMEA.

Online kursus
25/11-2020 kl. 09.00-13.00
eller
1/12-2020 kl. 13.00-17.00

Online kurserne afholdes via Zoom, er live og optages ikke. 
OBS! Kurserne holdes på engelsk med en dansk instruktør.

Introduktionskurserne er GRATIS i denne periode!
Normalprisen er kr. 3.000,- pr. kursus ekskl. moms
Tilmeld dig ved at skrive til info@lsvgroup.com eller ved at ringe på 8877 6006

Oplys venligst navn, e-mail, stilling, firma og telefonnummer ved tilmelding. 

Kontakt os på info@lsvgroup.com for at høre mere om interne virksomhedshold

Se et udvalg af vores forklarende videoer her

Se mere til vores e-Kurser og uddannelser