Jesper Tyllesen

Ekstern konsulent

Jesper Tyllesen har mere end 6 års undervisningserfaring fra Copenhagen Business School (CBS), hvor han har undervist i Erhvervsøkonomi, statistik og projektledelse. Han har en meget datadreven tilgang i sin undervisning, hvor de anvendte statistiske modeller og metoder får en central rolle i arbejdet med processoptimering.

Ved siden af sit faglige engagement på CBS, varetager Jesper i dag rollen som leder for Service Management afdelingen hos Atea, som står i spidsen for arbejdet med at optimere de centrale ITIL processer i Outsourcing divisionen. Hans afdeling faciliterer al procestræning i organisationen.

 

Forud for sit arbejde med IT-processerne arbejdede han med udbudsstrategi og leverandørstyring for Atea, som resulterede i en række store besparelser ved at konsolidere og forenkle indkøbsprocesserne.

Jesper har løbende holdt sig opdateret ved deltagelse på efteruddannelse på London School of Economics and Political Science (LSE). Derudover er han IASSC Certificeret Green og Black Belt fra LSV Group.

...