Julegaven fra LSV Group: Kom med på årets sidste introkursus

Foto: Kion Schmeltzer, COO og underviser i LSV Group

Inden så længe nærmer vi os den mørke tid, hvor lysene tændes.. Og ja, så er det juletid endnu engang. 

I LSV Group har vi selvfølgelig også en julegave til dig!

Onsdag d. 23. november afholder vi årets sidste GRATIS introkursus. 

Kurset er for dig, der ønsker at få et indblik i LEAN Six Sigma-universet. Det henvender sig til de personer, der vil finde ud af, om LEAN Six Sigma kunne være interessant og brugbart for netop deres virksomhed.

Vores introkursus giver dig en forståelse af, hvad LEAN og Six Sigma er samt de basale værktøjer inden for ledelsesfilosofierne. Så vil du blive introduceret til kulturen bag en ægte LEAN Six Sigma-organisation.

Vi kommer med praktiske eksempler, der vil lette forståelsen og vise dig, hvordan filosofien kan bruges i lige netop din virksomhed.

Vi kan godt garantere, at det bliver en både sjov og lærerig dag, hvor der bliver mulighed for at få nye input, inspiration og møde nye, spændende mennesker. 

Tid: Kurset foregår fra klokken 9-16, og tilmelding er en nødvendighed – og skal ske via uddannelse@lsvgroup.com. I må maksimalt komme to personer per virksomhed. 

Sted: World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.