Kanban

Kanban er et kort- eller signalsystem, der bliver brugt til at kontrollere produktionen og materiale bevægelser gennem forskellige processer på en ordentlig og rettidig måde.

Kanban kort er et kontrolsystem, i det tilstedeværelsen af kort signalerer det næste step i processen. Kortet fortæller operatøren af processen, hvad det næste job er.

Kanban gennemtvinger rettidig produktion, idet antallet af Kanban kort er relateret til Takt time for det produkt, der bliver produceret.

Kanban kommer i mange former og størrelser og kan indeholde meget lidt information som part identifikation eller de kan indeholde instrukserne for hver proces produktet går igennem, afhængigt af brugerens behov.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.