Karin Krogh i godt selskab hos YOUANDX

Karin Krogh er netop kommet i godt selskab hos YOUANDX, hvor hun kan bookes til et foredrag med udgangspunkt i DiSC.

Karin er nu en del af YOUANDX

Vi har alle oplevet, hvordan vi arbejder bedre sammen med nogle end med andre. Hvordan det nogle gange kan være vanskeligt at forstå hinanden. Og hvordan nogle dage byder på massevis af arbejdsglæde, og hvordan andre dage dræner en totalt.

Med DiSC får du et værktøj til at styrke samarbejdet, kommunikationen og arbejdsglæden. Vores kommunikationsekspert, Karin Krogh, giver i denne video en ultra kort introduktion til DiSC.

Hun er netop kommet i godt selskab hos YOUANDX, hvor hun kan bookes til et foredrag med udgangspunkt i DiSC.

Få en introduktion til DiSC

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.