Kom “silo-kampene” til livs

Begrebet ‘silo’ bruges typisk som et udtryk for et ringe samspil og koordinering på tværs af forskellige afdelinger i en organisation.

Det betyder ganske enkelt, at hver afdeling befinder sig i en silo og har svært ved at forholde sig til andet end sig selv. 

I LSV Group oplever vi ofte, at der er en tendens siloer og dermed til en dårlig forståelse og kommunikation på tværs af afdelinger. Måske forstår finansafdelingen ikke salgsafdelingens metoder, og salg oplever måske ringe kommunikation fra finans osv. 

Konsekvensen er, at der kan blive brugt tid og penge på en masse ringe processer – og kommunikationen mellem afdelingerne bliver mere og mere anstrengt. 

Heldigvis kan siloudfordringerne løses, så processerne og kommunikationen i virksomheden kan blive langt smidigere. 

LSV Group introducerer nu præsentationsteknik, hvor man på tværs af afdelinger kan arbejde med at blive langt bedre til at præsentere hver enkel afdelings arbejde og processer med det formål at bygge bro og forbedre kommunikationen. 

Vores konsulent giver jer redskaber til at få gennemslagskraft og til at få budskaberne til at trænge igennem. Vi tilbyder både et foredrag om personlig gennemslagskraft og / eller bogen ‘Udtryk – Indtryk -Aftryk’, som kan hjælpe netop dig og din afdeling til at blive stærke kommunikatører. 

Læs mere HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.