LEAN – det er faktisk ret sjovt med LEAN-spillet

Mange tror at LEAN handler om, at man skal arbejde hurtigere. Men det, som man oplever, når man spiller vores LEAN-spil er, at det handler om at arbejde smartere. Og faktisk også sjovere!

Lær LEAN på den sjove måde

LSV Group’s LEAN-spil er en sjov og konstruktiv måde at få LEAN ind under huden på. Teori og praksis bliver gennemgået ved at arbejde med LEAN via realistiske og letgenkendelige scenarier.

Målet med spillet er at tilbyde medarbejdere og ledere en praktisk tilgang til processer og procesoptimering. LEANs specielle baggrund og kultur er i fokus, og eksempler fra virksomheder bliver gennemgået.

Samtidig vil kursisterne vil blive undervist i, hvad god og dårlig optimering er. Herefter står udfordringerne i kø i LEAN spillet.

“Jeg synes, det har været helt fantastisk! Spillet er en super god mulighed til at prøve at eksemplificere sin egen hverdag derhjemme.” – Flemming Hansen, proceschef i BEC

Læs mere om LEAN-spillet her ›

Kundens behov kommer i centrum 


Spillet har fokus på de administrative processer, der går på tværs af organisationen. Derfor er spillet særligt egnet til ledere og medarbejdere, som arbejder inden for salg, service, finans, regnskab eller har generelle administrative opgaver i dagligdagen.

Kion Schmeltzer, der er procesoptimeringsekspert i LSV Group A/S udtaler: ”Man kan opleve denne her ekstreme frustration i første runde af spillet, hvor man har en proces, hvor man ikke forstår, hvad det er de andre laver. Hvor man mangler information, man venter på ting, og man kan ikke forstå hvorfor andre ikke bare gør deres del af arbejdet.”Jeg synes, det var enormt frustrerende, at man ikke fik noget igennem” sagde Per Skaaning som er Project Manager fra vestjyskBank. Malene Berner-Magnusson som er chef for infrastruktur og udvikling i Handelsbanken supplerer ”Man havde allerede på det tidspunkt lyst til at lave nogle forbedringer.

Ingen aner hvad der foregår, og ingen har styr på hvem der laver hvad” hører vi fra Flemming Hansen som er proceschef i BEC med et glimt i øjet, da han sammen de andre havde været igennem første del af spillet.

Efter første runde sættes processerne på Brown Paper for at visualisere processerne og for at forstå, hvad der sker i den samlede proces. Det er de helt store aha-oplevelser opleves.

Vi vidste ikke rigtigt hvad hinanden gjorde, men da vi fik sat det op på det her Brown Paper, så forstod vi lige pludselig vores forskellige roller. Jeg blev helt høj, fordi vi sad jo og ventede på opgaver. Vi blev grebet af den her nye proces, og af hvor smart og hurtigt tingene faktisk kunne gøres.” lyder det begejstret fra Malene Berner-Magnusson.

I anden runde så er vi pludselig oven på. Man får en helt anden motivation, og der er en helt anden gejst i virksomheden i forhold til at løse opgaven. Jeg synes, det har været helt fantastisk! Spillet at være en super god mulighed til at prøve at eksemplificere sin egen hverdag derhjemme.” siger Flemming Hansen.


LSV Groups LEAN spil giver:

  • Viden om hvad der er absolut afgørende for, at en proces fungerer til kundens fordel
  • Konkrete LEAN-værktøjer, som kan anvendes direkte efter spillet
  • Deltagerne lærer at arbejde på tværs af organisationen (og ikke i siloer)
  • Indsigt i kundens vej gennem en virksomhed
  • Et styrket samarbejde på tværs i organisationen
  • En masse ”aha-oplevelser”, som kan relateres direkte tilbage ens egen virksomhed
  • Inspiration til, hvordan ens egen optimeringsrejse kan justeres eller opstartes

Læs mere om LEAN-spillet her ›

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.