Leg og lær med nyt LEAN-spil

Nu har LEAN-undervisning aldrig været sjovere! 

Med LSV Groups nye produkt LEAN-spillet kan du lege og lære LEAN på én og samme tid.

– LEAN-spillet viser den praktiske virkelighed og er en fremragende måde at få integreret teori og praksis på, mens vi griner og har det sjovt, lyder det fra Kion Schmeltzer, der er Head of Educations i LSV Group. 

Kursister fra blandt andet BEC, Handelsbanken og vestjyskBANK har allerede oplevet LSV’s nye LEAN-spil.

– Spillet har givet mig denne her forståelse af, hvor super vigtigt det er, at vi kender til vores proces, og at vi forstår, hvilke roller de forskellige afdelinger har i vores organisation. Det er præcis det her, vi skal gøre i morgen for at kunne arbejde endnu smartere, siger Malene Berner-Magnusson, der er chef for infrastruktur i Handelsbanken. 

Spillet foregår på den måde, at kursisterne lærer om baggrunden og kulturen bag LEAN samt nogle grundlæggende værktøjer som fx spildtyper (Muda) og værdistrømsanalyse (VSM). Herefter kastes de ud i spillet, hvor de skal forsøge at gennemgå og procesoptimere en administrativ proces. Spillet er derfor målrettet virksomheder, der har administrative processer.

– Jeg blev helt høj, for vi sad jo og ventede på opgaver! Vi blev grebet af denne her nye proces, og hvor hurtigt tingene faktisk kunne processes, lyder det begejstret fra Malene Berner-Magnusson efter spillet var afsluttet.

Og selv om LEAN ofte er blevet forbundet med effektiviseringer, nedskæringer og at arbejde hurtigere, så er det en grundlæggende en stor misforståelse, mener Kion Schmeltzer. 

– Mange tror, at LEAN handler om, at medarbejderne skal stresse rundt. Men det handler om det helt modsatte; nemlig vi skal arbejde smartere og forenkle vores processer, lyder det. 

I videoen herunder kan du se, hvad kunderne siger om deres oplevelse. Men du kan også læse mere om LEAN-spillet HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.