LSV Group bliver DiSC-partner

LSV Group har siden februar tilbudt DiSC® ydelser for at sikre vores kunder de bedste forudsætninger for at få produktive teams under blandt andet forandringer og optimeringsprojekter

Nu er LSV Group blevet autoriseret partner hos Everything DiSC®

– Her i organisationen leverer vi ydelser af højeste kvalitet, og derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden har adgang til den nyeste viden og data på området, siger Karin Krogh, der er certificeret DiSC-konsulent hos LSV Group. 

Det betyder, at LSV Group netop får adgang til de nyeste rapporter, netværk, toolkits samt andet materiale, og endelig er der mulighed for opkvalificering inden for området i form af kurser og konferencer. 

– For vores kunder betyder det, at vi nu kan garantere dem, at LSV Group har den mest opdaterede viden inden for området, og at vi derfor kan assistere dem bedst muligt med at få den ønskede effekt af DiSC, lyder det fra Karin Krogh. 

Everything DiSC® har allerede knap 1.800 uafhængige selvstændige distributører, der årligt leverer over én million profiler i mere end 70 lande.

DiSC er en anerkendt og evidensbaseret metode til at håndtere den forskellighed, vi oplever blandt kollegaerne på en arbejdsplads. 

DiSC-værktøjet kan bidrage til at skabe de bedste betingelser for kommunikation, samarbejde under for eksempel forandringsledelse og optimeringsprojekter.

Hvis du og dine kolleger lærer, hvordan man endnu bedre kan kommunikere med hinanden, giver det både rummelighed, arbejdsglæde og større effektivitet i organisationen.

LSV Group tilbyder både teamworkshops, individuelle adfærdsprofilerforedrag samt introkurser.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.