LSV Group er internationalt anerkendt

Hos LSV Group benytter vi en tredjeparts eksaminator til alle vores skriftlige eksaminer. Dette sikrer, at vi ikke kan tilpasse resultaterne i den ene eller den anden retning.

En tredjeparts eksaminator giver vores kunder en sikkerhed for, at den kvalitet vi leverer altid følger internationale standarder.

PEOPLECERT, der er eksaminator på alle vores skriftlige eksaminer, er en global organisation med stor erfaring indenfor certificeringsindustrien, der tilbyder en imponerende portefølje af international anerkendte certificeringer.

”Når vi benytter PEOPLECERT som ekstern eksaminator, skyldes det, at vi ønsker at vise vores kunder, at det produkt de køber, og den service vi leverer, lever op til internationale standarder. Det er ikke muligt for LSV Group at pynte på resultaterne, så vores succesrate blive større” siger Kion Schmeltzer, partner og ansvarlig for LSV Groups uddannelsesstruktur.

En af de store udfordringer ved at være LEAN Six Sigma udbyder er, at alle i princippet kan tilbyde LEAN Six Sigma til virksomheder og at man, som virksomhed, ikke behøver at bevise, at man lever op til visse standarder. Denne manglende standardisering gør, at det kan være svært for virksomheder at vælge mellem de forskellige udbydere, og ofte bliver en faktor som pris frem for kvalitet en afgørende rolle for valget.

LSV Group ønsker at gøre det nemmere for kunden at træffe det rigtige valg, og arbejder derfor tæt sammen med IASSC og PEOPLECERT, der begge er tredjepart organisationer, der certificerer og akkrediterer internationale virksomheder til at leve op til internationale godkendte standarder.

Når en virksomhed vælger LSV Group som deres LEAN Six Sigma udbyder, er virksomheden derfor garanteret en udbyder, der ikke selv kan bestemme indhold og sværhedsgrad af uddannelserne.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.