LSV Group har unik adgang til SigmaXL Workbook

Nu behøver du ikke længere få sved på panden over SigmaXL.

SigmaXL Workbook

Hvis du er medlem af LSV Groups studieportal, har du unik adgang til SigmaXL Workbook 8.0. Og det betyder, at du kan slå op og finde ud af, hvordan du hands on laver fx Sample t-tests, målesystemanalyser (MSA), control charts og meget mere. 

– Vi har fået rettigheder til at have SigmaXL Workbook 8.0 på vores studieportal, og vi er selvfølgelig utrolig glade for at kunne give vores studerende og kunder mulighed for at få hjælp til SigmaXL døgnet rundt, lyder det fra LSV Groups direktør Katrine Rohde.

Faktisk har SigmaXL workbook 8.0 alt, hvad du skal bruge for at kunne arbejde på både Yellow-, Green- og Black Belt-niveau. 

– SigmaXL Workbook 8.0 har helt specifikke vejledninger til, hvordan du laver alle typer af undersøgelser inden for LEAN Six Sigma samt screendumps, der visuelt guider dig igennem SigmaXL. Det er en komplet brugsvejledning til at blive ekspert i SigmaXL, siger Katrine Rohde. 

Du kan læse workbook’en på LSV Groups GRATIS studieportal under fanen ‘resources’.  

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.