LSV Group lancerer unik e-learning-pakke

Vi tilbyder nu professionelle e-learning-pakker af høj kvalitet til vores tre mest populære uddannelser – Yellow Belt, Green Belt og Black Belt.

Træning og uddannelse af medarbejdere bliver mere og mere vigtigt for organisationer verden over.

Flere og flere ledere bliver klar over, at en vigtig vej til at øge en virksomheds bundlinje er at bruge kræfter på at dygtiggøre sine medarbejdere.

En ny, verdensomspændende rapport fra Deloitte University Press konkluderer nemlig, at læring er en af de vigtigste emner inden for HR i 2016. Hele 84 procent af de adspurgte ledere anser det som et vigtigt fokusområde.

Samtidig har en ledende HR- og ledelsesanalytiker ved navn Josh Bersin fra magasinet Forbes i år slået fast, at “the learning curve is the new earning curve”.

Men trods viden om, at læring er godt for både medarbejdere og virksomheders bundlinje, mener 61 procent af lederne, at det er en udfordring at implementere selvstyret læring i organisationerne.

Her i LSV Group arbejder vi med blandt andet undervisning i LEAN Six Sigma-metoderne, som giver vores kursister nogle effektive redskaber til at optimere en organisations processer.

Vi har stor succes med vores traditionelle LEAN Six Sigma-klasserumsundervisning af høj kvalitet, som historisk set har skabt solide resultater på virksomheders bundlinjer. Men vil gerne imødekomme behovet for selvstyret læring, uden at vi går på kompromis med vores kvalitet.

Derfor har LSV Group skabt en ny, unik e-learning-pakkeløsning.

Vi har forsøgt at skabe markedets bedste og mest grundige løsning med IASSC-akkrediteret materiale – og så får ikke alene adgang til vores online-undervisning i 12 måneder, du får også 12 måneders coaching af en Master Black Belt, en LEAN Six Sigma-pocket guide samt adgang til vores eksklusive support- og netværksdage 10 gange om året – og meget mere.

Lyder det som noget for dig eller din virksomhed?  

Klik HER for at prøve e-learning gratis!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.