LSV Group uddanner Green Belts i Saxo Bank

LSV Group har uddannet et hav af optimeringsfolk igennem tiden.

Men nu er LSV Group blevet en del af et ambitiøst samarbejde.

Saxo Bank har sammen med LSV Group skabt et omfattende træningssted, hvor der skal uddannes internationale LEAN Six Sigma-ressourcer.

Stedet hedder ‘Saxo Business Excellence Academy’, og LSV group er blevet ansvarlig for at uddanne og coache flere hold i at få gennemført en Green Belt-uddannelse og blive IASSC-certificerede.

– Saxo Bank har skabt Saxo Business Excellence Academy på grund af fokus på vores kunder. Vi er nødt til at have mange aktive og tilfredse kunder og for at gøre det, er vi nødt til at huske på, at kunden er i centrum for alt, hvad vi gør i organisationen, lyder det fra Gerard Lelliot, der er Head of Group Operations i Saxo Bank.

Kuljit Singh arbejder for Saxo Bank i Indien. Han er i Danmark for at tage uddannelsen og blive en international LEAN Six Sigma-ressource i Indien.

– Uddannelsen giver mig mulighed for at forbedre mig som person og til fordel for organisationen. Alt i alt er det en win-win-siutation, lyder det fra Kuljit Singh.

– Vi kommer fra forskellige kulturer og processer. Men jeg tror, at så snart vi har færdiggjort uddannelsen, så begynder vi at tale samme sprog og se på ting fra det samme perspektiv – og det kan LEAN Six Sigma tage æren for, afslutter Kuljit Singh.

Se i videoen herunder, hvordan LSV Group og Saxo Bank i samarbejde arbejder på at skabe en international LEAN Six Sigma-kultur. 

 
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.