LSV Groups Green Belt-uddannelse

LSV Group tilbyder IASSC-certificerede (International Association of Six Sigma Certification) LEAN Six Sigma-uddannelser på alle bælteniveauer, dvs. Yellow Belt, Green Belt og Black Belt.

Med uddannelsen fra LSV Group skal den studerende via sit uddannelsesprojekt indtjene 100.000 kr. for Green Belts og 250.000 kr. for Black Belts til virksomheden for at blive indstillet til den certificerende eksamen.

Gennemsnittet for indtjening på uddannelsesprojekter ligger i øjeblikket på DKK 1.108.168,- pr. kursist for vores Green Belt-studerende

I videoen kan du se, hvordan det er gået nuværende og tidligere Green Belt-studerende fra LSV Group.

vv
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.