LSV holder foredrag: Er din chef en curlingleder?

Overbeskyttende “curlingledelse” vokser frem i mange virksomheder og organisationer.

Det hæmmer produktivitet og lederens autoritet. Og er i sidste ende et stort problem for vækst og fremgang i Danmark, mener Katrine Rohde, der er direktør i LSV Group.

Men hvordan sætter man egentlig en stopper for en arbejdskultur, hvor medarbejderne kræver mere og mere – og lederen giver efter, så virksomhedens behov i sidste ende ryger i baggrunden?

Efter ti års erfaring som konsulent og procesoptimeringsekspert i over 100 store og mellemstore danske virksomheder har Katrine Rohde identificeret en række ting, der er vigtige at have for øje, hvis man gerne vil have en sund ledelse i sin virksomhed.

LSV Groups direktør Katrine Rohde​ skrev sidste år en række artikler om den moderne ledelsesstil “curlingledelse”, som hun mener er problematisk for vækst og fremgang i Danmark.

Til WTC TRADEDAY ’17 i World Trade Center Ballerup holder Katrine Rohde foredrag om, hvordan du bliver du en bedre leder og får mere produktive teams uden konstant at skulle forkæle dine medarbejdere.

Så kom og find ud af, om du eller din chef er en curlingleder – og lær at skabe en sund kultur på din arbejdsplads.

WTC TRADEDAY ’17 foregår i World Trade Center Ballerup onsdag d. 23. august 2017 fra klokken 8.00 til ca. 14.00.

Eventet er GRATIS, men kræver en tilmelding på tilmeld@wtcballerup.dk . 

LSV Group har oprettet et event på Facebook, hvor du kan læse mere. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.