Nødvendigheden af statistikere

Den større og større mængde data, der i dag florerer i virksomheder, har skabt behovet for helt nye stillinger i virksomheden – Data Forskere.

Flere og flere eksperter fremhæver nødvendigheden af, at virksomheder ansætter dygtige statistikere til at analysere og tolke den stadig voksende mængde af data, som virksomheder producerer i dag. Den voksende mængde data er ofte rodet og ustruktureret, hvilket kræver dygtige statistikere til at gennemskue data og oversætte dem til relevant forretningsværdi. Dygtige statistikere kan skabe orden i kaosset.

Medarbejdere, der sidder med analyse af data i deres hverdag, skal være i stand til at udføre intelligente hypoteser. Det er også vigtigt, at medarbejdere, der sidder med data, forstår principperne ved experimental testing og design, herunder evnen til at kunne evaluere validiteten af de forskellige dataanalyser både i forhold til population og i sampling – elementer, der findes i LEAN Six Sigma uddannelserne.

Med en LEAN Six Sigma uddannelse behøver du ikke være statistikker, men du vil lære at forstå, hvilke værktøjer, der er brugbare overfor store mængder af data, og du vil være i stand til at benytte disse værktøjer korrekt, når data skal analyseres.

Data Forskere eller Data Scientist som de kaldes på engelsk, bliver brugt til at gøre store mængder data brugbare. Disse ressourcer er stadig et meget nyt fænomen, og det kan være svært rekruttere de rigtige kandidater, da der stadig ikke findes en specifik uddannelse for Data Forskere. Med en LEAN Six Sigma uddannelse, bliver du en interessant kandidat til netop disse stillinger, der bliver mere og mere udbredt, efterhånden som virksomheder finder ud af nødvendigheden af at have statistikere i organisationen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.