Nu kan du skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen med DiSC

Du står måske og skal implementere en forandring i din organisation, eller også vil du gerne skabe et bedre sammenhold og teamwork på arbejdspladsen. 

Nu introducerer LSV Group et helt nyt værktøj, DiSC® profilanalyse, der kan hjælpe dig og din virksomhed i den proces.

DiSC-profilanalysen er en solid og evidensbaseret metode til at analyse adfærd på arbejdspladsen.  

Når man skal i mål med sine strategier, er det nemlig vigtigt, at man skaber de bedste forudsætninger for det. DiSC er en metode til, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre til at bruge os selv og hinanden på den bedste måde i arbejdet. 

Med DiSC som værktøj kan du være med til at skabe de bedste betingelser for kommunikation, samarbejde og forandringsledelse.

LSV Group tilbyder en personlig DiSC-adfærdsprofil, en teamworkshop eller et foredrag om DiSC

Læs mere om DiSC HER.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.