Nu kan du tage Green Belt-uddannelsen i Jylland

Hvis du troede, at du kun kan få det grønne bælte i LEAN Six Sigma i København, så er der nye tider på vej.

Uddannelse i Jylland

LSV Group tilbyder nu Green Belt-undervisning i Jylland. Og det er Black Belt Svend Kristiansen, der er regionschef for Fyn og Jylland, som skal stå for uddannelsen. Svend har mange års erfaring i procesoptimering og har arbejdet for et utal af jyske og fynske virksomheder. 

– Vi har fået en øget efterspørgsel på Green Belt-uddannelser, og vi vil gerne tilbyde en bedre service for vores kunder. Vi har blandt andet gennem mange år oplevet, at jyderne skulle tage den lange tur til København for at tage en uddannelse, og nu vi vil gerne komme til dem, siger Svend Kristiansen.

Selv om uddannelsen bliver afholdt et nyt sted, kommer det stadig til at foregå på samme måde som det plejer og i samme høje kvalitet, forsikrer Svend Kristiansen. 

– Vi har afholdt Green Belt-uddannelsen i Jylland før, så vi øger i bund og grund bare tilgængeligheden, lyder det.

LSV Group kan altså hurtigere træde ind i jyske og fynske virksomheden og støtte op omkring optimeringen i kraft af en kortere afstand. Dog er der endnu ikke fastlagt et sted, hvor uddannelsen skal afholdes. Det afhænger nemlig af deltagernes behov. 

– Vi tilbyder både åbne, blandede hold samt lukkede hold for enkeltstående virksomheder. Så hvis en virksomhed ønsker et hold, så afholder vi det hos dem, siger Svend Kristiansen. 

Svend Kristiansen har arbejdet med kvalitet og optimering i mere end 20 år. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.