Uddannelse i Jylland

LSV Group tilbyder nu Green Belt-undervisning i Jylland. Og det er Black Belt Svend Kristiansen, der er regionschef for Fyn og Jylland, som skal stå for uddannelsen. Svend har mange års erfaring i procesoptimering og har arbejdet for et utal af jyske og fynske virksomheder. 

– Vi har fået en øget efterspørgsel på Green Belt-uddannelser, og vi vil gerne tilbyde en bedre service for vores kunder. Vi har blandt andet gennem mange år oplevet, at jyderne skulle tage den lange tur til København for at tage en uddannelse, og nu vi vil gerne komme til dem, siger Svend Kristiansen.

Selv om uddannelsen bliver afholdt et nyt sted, kommer det stadig til at foregå på samme måde som det plejer og i samme høje kvalitet, forsikrer Svend Kristiansen. 

– Vi har afholdt Green Belt-uddannelsen i Jylland før, så vi øger i bund og grund bare tilgængeligheden, lyder det.

LSV Group kan altså hurtigere træde ind i jyske og fynske virksomheden og støtte op omkring optimeringen i kraft af en kortere afstand. Dog er der endnu ikke fastlagt et sted, hvor uddannelsen skal afholdes. Det afhænger nemlig af deltagernes behov. 

– Vi tilbyder både åbne, blandede hold samt lukkede hold for enkeltstående virksomheder. Så hvis en virksomhed ønsker et hold, så afholder vi det hos dem, siger Svend Kristiansen. 

Svend Kristiansen har arbejdet med kvalitet og optimering i mere end 20 år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *