Nu kan du vinde en e-learning studiepakke på LSV’s introkurser

Nu får du muligheden for at få fat i en af vores unikke e-learning studiepakker helt GRATIS!

Hvad skal DU gøre for at få fingrene i dette enestående LEAN Six Sigma-onlinekursus? 

Du skal melde dig til et af vores introkurser!

LSV Group udlodder nemlig fra nu af e-learning studiepakker på Yellow Belt-niveau, hver gang vi afholder introkursus. Alle kursister kan deltage i konkurrencen, og vinderen vil blive udtrukket sidst på dagen. 

En kommentar fra en kursist lød:

“Tak for et rigtig godt kursus. Jeg kom hjem fra kursus med masser af energi og lyst til at få mere indsigt – og at komme i gang med min Yellow Belt-uddannelse. Jeg synes generelt, at kurset og emnerne var godt skruet sammen, så jeg både fik overblik og indsigt i nogle af de lidt tungere emner. I er begge gode og sprudlende undervisere (Kion Schmeltzer og Karin Krogh, red.), hvilket for mig at se gør hele forskellen, når jeg modtager undervisning. Og I formåede at skabe en sjælden god stemning deltagerne imellem! Så igen, stort tak herfra!”, skrev deltageren, som deltog i LSV Groups seneste introkursus den 22. juni. 

Se vinderen af konkurrencen og lidt om det seneste introkursus i videoen herunder. Meld dig til vores næste introkursus HER, og prøv vores e-learning studiepakke GRATIS HER.

OBS: Det næste introkursus vil blive afholdt den 20. september 2017.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.