Nye pocket guides: Få LEAN Six Sigma med dig i lommen

Nu er det slut med at slæbe på tunge LEAN Six Sigma-teoribøger.

Med LSV Groups nye pocket guides får du muligheden for at have LEAN Six Sigma-viden med dig i lommen uanset, hvor du bevæger dig hen.

Pocket guiden er lavet som et lille, overskueligt opslagsværk, som kan give dig et nemt og hurtigt overblik over LEAN Six Sigma-universet. Du kan selv vælge, om du vil have en pocket guide på Yellow,- Green,- eller Black Belt-niveau.

 

 

Helt uundværligt i dagligdagen

Kion Schmeltzer, der er COO og Head of Educations i LSV Group, har selv brugt pocket guides gennem hele sin karriere.

– Det er nemt, overskueligt og efter min mening helt uundværligt, hvis du vil arbejde professionelt med optimering med LEAN Six Sigma som værktøjer, siger Kion Schmeltzer, der er certificeret Master Black Belt og har arbejdet med LEAN Six Sigma i 25 år.

– Det er den vigtigste information til dagligdagen, der er komprimeret i en lille bog. De store lærebøger er perfekte til undervisningen, mens en pocket guide er et must i det daglige optimeringsarbejde, lyder det fra Kion Schmeltzer.

Vil du vide mere om LSV Groups pocket guides? Hør, hvad Kion siger i videoen – eller klik HER for mere information.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.