Nyt ansigt i lokalerne

 Anne Friis

Du vil se hende på støttedagene, du vil se hende undervise Green Belts og Black Belts og du vil formentlig modtage support og vejledning fra hende. Hendes navn er Anne Friis og hun er netop gået i gang med vores Master Black Belt program. Anne vil derfor være en del af LSV Groups undervisningsteam det næste år, da dette er en del af hendes uddannelse – at hun skal evne at kunne videregive og dele den store faglige og teoretiske viden omkring LEAN Six Sigma, som hun besidder.

Anne har over de sidste 8 år været på først Green Belt uddannelsen og senere Black Belt uddannelsen hos LSV Group og er derfor allerede blevet internationalt certificeret flere gange og bestået sine eksaminer med stor tilfredshed.

For at blive Master Black Belt fra LSV Group er der en lang række projekter, undervisningsdage, støttedage og fremlæggelser, som den studerende skal igennem. Hvert uddannelsesforløb tilpasses den specifikke studerendes profil og CV. Studerende skal både aflevere egne og være coach på Green Belt og Black Belt projekter. Dette gør det muligt for den studerende at komme igennem et minimum på 10 uddannelsesprojekter for at kunne nå sin endelige certificering. Projekterne giver den studerende erfaring med at håndtere mange forskellige udfordringer og problemstillinger.

LSV Group uddanner kun to Master Black Belts hvert år. Dette gør vi udelukkende for at sikre kvaliteten af det endelige resultat – vi ønsker kun at skabe de bedste Master Black Belts.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Anne, vi ved hun glæder sig det kommende år.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Kontakt LSV Group

LSV Group er specialiseret i at få forretningsstrategier til at gå i opfyldelse ved at optimere processer, gennemføre, implementere og lede forandringer med basis i LEAN Six Sigma værktøjskassen.
Konsulent-&-Raadgivning
Spar tid og penge ved at vælge et online kursus i LEAN Six Sigma. Fås som Yellow Belt, Green Belt og Black Belt-kurser målrettet dem, der ønsker selv at kunne administrere tidspunkter og tidsforbrug i studiet.
Vi tilbyder en række uddannelser indenfor LEAN Six Sigma, herunder Black Belt, Green Belt og Yellow Belt. Alle vores uddannelser er IASSC-certificerede, og du kan være sikker på, at du vil få den højeste kvalitet.